naturliga arbetsmarknaden förmå tekniker

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-06-20
Mot slutet av en graviditet, många kvinnor börjar bli orolig om ankomsten av deras barn och leta efter sätt att påskynda processen. Din läkare bör vara medveten om att du försöker naturliga arbetsmarknaden förmå tekniker; tillämpa dessa tekniker för tidigt kan resultera i ett tidigt foster sedan förfallodagar kan vara avstängd så mycket som två veckor. Enligt Dr Spock, några av de mest populära naturliga sätt att få arbetskraft är promenader, samlag, strippa membran och med ricinolja. Andra metoder är också populära, men har inga bevis att arbeta.

Walk

Många läkare kommer att rekommendera att gå som ett sätt att få naturligt arbetskraft. När barnet är i födelse läge kan allvar från att vara upprätt och gå hjälpa barnet ner i förlossningskanalen. Detta är en av de vanligaste metoderna av läkare för även om den inte startar arbetskraft, är kvinnan få lite motion i hennes dagliga rutin. Var uppmärksam på din andning och kroppstemperatur när man går. Under sommarmånaderna är det bäst att gå inomhus.

Ha sex

Sex är en annan populär metod för att inducera förlossningen, men för de flesta kvinnor, är detta det sista på sina sinnen mot slutet av graviditeten. Enligt Spock, det hormon i sperman --- --- prostaglandin kan utlösa sammandragningar. Detta är en av de viktigaste hormoner som används i medicinsk induktion. En annan metod är genom bröstvårtan stimulans, eftersom den producerar hormonet oxytocin. Detta är den naturliga formen av pitocin, ett annat hormon som kan användas i en medicinsk miljö för att inducera förlossningen. Denna metod rekommenderas inte av de flesta läkare, eftersom det kan leda till fosterpåverkan grund av långa och hårda sammandragningar.

Strip Membran

Detta görs i läkarens kontor. Under en intern examen, kommer den läkare pinnen försiktigt fingrarna runt öppningen i livmoderhalsen att bryta sig loss fostersäcken från den omgivande membran. Även om detta kan utlösa hinnbristning, det gör det oftast inte. Det kan dock börja sammandragningar eftersom prostaglandin släpps.

Dryck Ricinolja

Ricinolja kan köpas över disk på apoteket. Att följa anvisningarna på etiketten orsakar en laxerande effekt. Det är bäst att blanda det med en annan vätska och drick det snabbt. Enligt Spock, orsakar denna tarmarna att ingå avtal, vilket kan leda till uteruskontraktioner också. Men ibland ricinolja inte startar arbetskraft och bara orsakar smärtsamma tryck och sammandragningar.

Andra metoder

Äta kryddstark mat, liksom vissa örter och kryddor, är populära sätt att få arbetskraft. Men enligt Spock, det finns inga medicinska bevis för att dessa metoder fungerar. Laddar upp på kryddstark mat kan göra arbetsmarknaden försvåras om det börjar medan du har en full mage. Detta är mer sannolikt att orsaka kräkningar under förlossningen.

Previous:nothing Next:hur lång är tonsillektomi återhämtning?

Relaterade artiklar


 • effekten av rökning på tonåringar
 • tips om hur man blir gravid fort
 • botemedel mot hicka
 • tips om mäns hälsa
 • Hur glukos flytta in i en cell?
 • hur man förstår vad som orsakar svimning efter att ha ätit
 • ångest och panik lättnad hos barn
 • Vilka läkemedel som är bäst för kronisk diarré?
 • hur man förhindrar graviditet efter kön
 • Hur midol arbete?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com