privat sjukförsäkring i Colorado

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-06-19
De flesta stater erbjuder någon form av individuell sjukförsäkring politik och Colorado är inget undantag. De typer av individuella sjukförsäkring som är tillgängliga av privata försäkringsbolag kan ha begränsad tillgång. Detta beror på hälsoläget för den sökande och kriterierna övertagande av hälso-leverantör. Colorado har vissa begränsningar och skydd för enskilda politik sjukförsäkring

Nyfödda och funktionshindrade barn

i Colorado, nyfödda barn, adoptivbarn och barn som placerats för adoption är omfattas av sina föräldrars hälsa försäkring. Täckning varar 31 dagar eller tills barnet har officiellt lagts till sin sjukförsäkring politik. Colorado har också en lag som tillåter ett handikappat barn att fortsätta på hans föräldrars sjukförsäkring när han blir vuxen. Bevis på fortsatt funktionshinder kommer att behövas regelbundet för att fortsätta täckning.

Täckning

Individuell sjukförsäkring politik i Colorado från privata försäkringsgivare behöver inte erbjuda standard täckning. Detta innebär att hälso-planer som öppnas särskilt för varje enskilt med olika typer av täckning alternativ. Colorado kräver att alla individuella sjukförsäkring politik täcka särskilda uppdrag fördelar såsom mammografi, screening för prostatacancer och behandling för diabetiker.

Befintliga förhållanden

Om en person har ett befintligt skick, den enda typ av garanterade hälso-försäkring finns är genom CoverColorado. Detta innebär att individer måste ha haft minst 18 månaders kontinuerlig täckning och vara HIPAA stödberättigande (se Resurser). Personer som är berättigade HIPAA är undantagna från någon redan existerande utanförskap period. Om en person inte är berättigad till CoverColorado kan en försäkringsgivare inte utesluta en redan befintlig förutsättning för längre tid än 12 månader.

Premier

Kostnaderna för politik sjukförsäkring inte omfattas av någon stat lag i Colorado. Som ett resultat har bidraget för en hälso-försäkring no limit och kan variera av olika faktorer. Dessa är ålder, kön, individens hälsotillstånd och storleken på familjen. Den premie som debiteras för en förnyelse av en politik bygger på påståendet erfarenhet från samma politik poolen. Detta innebär att premien inte är baserat på en enskild person utan en grupp människor med samma politik.

Förnybarhet

All hälso-försäkringar som säljs av privata försäkringsbolag i Colorado kan inte avbrytas när en person blir sjuk . Så länge bidragen för de politiska betalas i tid kommer det politiska förnya varje år. Detta kallas garanteras förnybara och är en förmån som inte finns med tillfällig politik sjukförsäkring. En tillfällig sjukförsäkring politik ger bara täckning i upp till sex månader.

Previous:nothing Next:Vilka är de behandlingar för huvudlöss?

Relaterade artiklar


 • hur man kan föra ner en feber
 • snabbaste sättet att bli gravid
 • hur man stanna hydrerade under sommarmånaderna
 • teen alkoholism behandling
 • graviditet vid 30 veckor
 • skäl att säga nej till rökning
 • Fakta om friska lungor
 • tympanoplasty hos barn
 • kylbehandling för barn
 • hur man är uppe sent utan koffein
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com