rådgivning tekniker för fetma hos barn

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-06-24
Med mer än 15 procent av ungdomarna i USA diagnosen fetma, är det tydligt att barnfetma är en fråga av avgörande betydelse. Överviktiga barn har en mycket högre benägenhet mot att bli en överviktig vuxen, samt högre incidens av allvarliga fysiska, känslomässiga och pedagogiska problem. Som ett resultat, är tidiga och konsekvent rådgivning för barn med fetma rekommenderas av US Department of Health and Human Services

Relationer

En teknik som har hjälpt barn som lider av fetma är omsorgsfullt konstruerade gruppterapi. En studie från Journal of American Medical Association 2002 drogs slutsatsen att överviktiga barn lider av låg självkänsla, sociala fördomar, störningar depression och en dålig kroppsuppfattning. Dessa villkor sannolikt kommer från mobbning, retas och en cyklisk effekt som sådana villkor har på akademiker och andra prestationer. Experter föreslår att en välplanerade grupp överviktiga studenter som träffas regelbundet för att prata om sina problem och känslor kan bidra till att övervinna vissa av ovan nämnda lidanden. Gruppledare kan sprida medvetenhet om kroppsuppfattning och visa på metoder för hantering retas och mobbning att bygga självkänsla och positiva utsikter.

Nutrition utvecklings

En annan framgångsrik taktik för rådgivning överviktiga barn är tillräcklig utbildning i näringslära och kost. Rådgivare ska instruera barn om hur man upprätthålla en 1. 500 kalori diet. Uppmuntra hög energi, låg fetthalt livsmedel som frukt och grönsaker och motverka högt socker-och fettrik mat, hjälper barn att göra bättre val på egen hand. Utbilda dem om effekterna av dålig kost på deras hälsa ger dem den makt de behöver för att bibehålla välbefinnandet.

Motion Genomförande

Motion är en annan viktig pedagogisk metod i kampen mot fetma. Barn måste göras medvetna om den dåliga effekter en stillasittande livsstil har på kroppen. De bör instrueras om hur man uppnår en daglig nivå av aerob aktivitet för att öka sin metabolism och öka deras energinivå. Att lära sig att mäta sina vilande och aktiva hjärt-priser, och lektioner i muskeln sammansättning och släckning alla kan hjälpa ett barn att övervinna problem med vikten.

Previous:nothing Next:hur man rengör din nya piercing

Relaterade artiklar


 • hur man eliminerar hicka
 • behandling av trotssyndrom sjukdom
 • hur man handlar dietmat
 • Finns det ett test för Alzheimers?
 • av männens hälsa
 • hur man får ett äpple botten
 • när man ska ringa en läkare för en feber
 • Varför är blod transporteras till levern innan det når den systemiska cirkulationen?
 • hur man kan stoppa TPn
 • ergonomiska tips för kontoret
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com