regler för Medicare & hospice

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-06-10
Ingen familj vill planera för förlusten av en älskad, men i många fall kommer det en punkt där döden oundviklig eftersom behandlingen har blivit ineffektiva. Hospicevård gör att patienten kan avlida utan smärta. Sjuksköterskor, läkare, psykiatrisk vård specialister och präster är tillgängliga för hospice patienter och deras familjer i de sista dagarna i en patients liv

Medicare och Hospice

Medicare Part A omfattar hospice behandling en gång täckt patientens läkare undertecknar ett intyg om att patienten är terminal och kommer troligen att dö inom 6 månader. Hospicevård fortsätter fram till en patients död även om patienten inte dör inom 6 månader. Hospicevård förnyas, med läkare certifiering var 2 eller 3 månader.
Patienter kan skriva hospicevård och återgå till aktiv behandling om deras tillstånd förbättras. De kan också återgå till hospice om deras tillstånd försämras igen.
Medicare kommer även fortsättningsvis att omfatta all behandling och tjänster som inte är relaterade till terminalen skick, inklusive behandling för tandvård, glasögon, nutrition och sårvård.

Om Hospice vården ges

hospice finns i bekvämligheten av en patients hem som en regel. Vårdgivare komma till hem och ta alla möbler och mediciner som behövs för att ge god kvalitet i vården för patienten. Tjänster, såsom psykiatrisk vård och rådgivning, erbjuds också till patientens familj.
Hospice vård, när den godkänts av en läkare, måste ordnas via en godkänd Medicare hospice program för att omfattas.

avlösning

Medicare ger också avlastning för familjer med terminal patienter. Detta gör det möjligt för en patient flyttas för ett par dagar till ett Medicare-godkänt sjukhus eller vårdhem anläggning. Väl där får patienterna dygnet runt vård tillåter en anhörigvårdare att ha flera lediga dagar åt gången.

Patient Kostnader

Medicare täcker alla kostnader hospicevård. Betalning görs direkt vård till hospice programmet. Du betalar inte mer än $ 5 för receptbelagda läkemedel, och inte mer än 5 procent av alla Medicare godkänd vård i en respit anläggning. Även om du är i en Medicare HMO eller PPO program är alla hospicevård omfattas Original Medicare.

Previous:nothing Next:sinutab biverkningar

Relaterade artiklar


 • frukter för att behandla akne
 • Definitionen av Ted strumpbyxor
 • Strattera biverkningar & interaktioner
 • när du ska ta ett tidigt graviditetstest
 • graviditet försiktighetsåtgärder & Massage
 • hur förmå labor den naturliga vägen
 • graviditet symptom på 17 veckor
 • bästa tiden i månaden för att bli gravid
 • HIV information för barn
 • användning av medroxyprogesteron
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com