sinus infektioner hos små barn

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-06-25
Sinus infektioner hos små barn är ett resultat av ackumulering och övertagande av bakterier i sinus hålrum som omger näsan och orsaka en infektion i bihålorna. Många barn utvecklar bihåleinflammation till följd av en pågående förkylning, som ofta är enkelt avhjälpta med ett antihistamin, avsvällande, hosta suppressant och /eller slemlösande

Symtom

Sinus infektioner hos barn börjar alltid med symptom på en förkylning, men de infektioner kommer att gå i 10 till 14 dagar utan förbättring. Överdriven grönt slem och snuva sker för 10-till-14-dagars period samt en överbelastad hosta. Yngre barnen med en sinus-infektion kan också ha en feber och till och med svullen, svullna ansikte och ögon. Många barn kommer också att ha stinkande andedräkt på grund av en post-nasal drip orsakas av sinus-infektion.

Hem Behandlingar

Använd ditt badrum som en ångbastu för att behandla små barn med en sinus-infektion. Stäng dörren och vrid duschen på högsta värme inställning möjlig och sitta med ditt barn i ångade plats för minst 10 till 15 minuter. Samtidigt som sitter i ånga, en öppen hand för att klappa ditt barns bröst och rygg. Dina rörelser bör vara något hårdare än för rapning att lossa slem byggts upp i bröstet från sinus infektion. Utnyttja den lossnar egenskaper ånga och använda en sugning glödlampa att ta bort eventuella slem i ditt barns näsa. Se till att barnet dricker rikligt med vätska och överväga att investera i en Vaporizer att använda i sitt rum. Förångaren kommer att skapa en varm, fuktig miljö i sitt rum på natten, lossa slem och förbättra andning. Du kan också lägga till oljor som lavendel eller eukalyptus att påskynda fördelarna av förångaren. Slemlösande fungerar bra om några barn men kan orsaka väsande i vissa och bör noga övervakas om du väljer att tillämpa dem.

Professionella behandlingar

Din barnläkare kan ordinera ett antihistamin och /eller en avsvällande, vilket kommer att minska nasal slem produktion, minska nasal svullnad och hjälpa till att torka upp en rinnande näsa. Du kan också vara ordinerat en hosta suppressant att minska hosta och en slemlösande att mjuka upp alla slem som samlats i ditt barns lungorna. Det finns över disk versioner av varje typ av mediciner som ordinerats av din barnläkare för att behandla en sinus-infektion, men du bör kontakta henne innan behandling ditt barn.

Överväganden

Bihåleinflammation är också mest sannolika att orsaka sinus huvudvärk hos små barn och kan också orsaka grönt öga ansvarsfrihet. Ögonsekretion som inte åtföljs med kallt och /eller sinus infektioner symptom kan vara ögoninflammation, eller EPIDEMISK BINDHINNEINFLAMMATION infektion.

Varning

Sinus infektioner kan börja med mycket hög feber på minst 103 grader, svullnad i ansiktet och smärta. Hög feber hos små barn måste åtgärdas omedelbart med din barnläkare.

Previous:nothing Next:threelac som candida behandling

Relaterade artiklar


 • Så för att lindra torr hud
 • växtbaserade behandlingar för degenerativ disksjukdom
 • Vilka är användningsområdena för preventivmedel?
 • Felsökning ekollon trapphissar
 • prostata infektion behandlingar
 • övningar för stussen
 • nästäppa rättsmedel för barn
 • vilka livsmedel innehåller serotonin?
 • biverkningar av spädbarn immunizations
 • baby teknik för leverans
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com