skriftligen till någon i hospicevård

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-06-03
När patienten når stadiet av sin sjukdom och blir kandidat till hospice, är det uppenbart att inte bara sina medicinska vårdgivare, men till familjemedlemmar och vänner och att slutet är sannolikt nära. Samtal och kort är fortfarande lämpligt sätt uttrycka er oro. Besöken bör rensas med hospicevård eller familjemedlemmar. När du skickar kort, dock är det viktigt att välja dina ord noga. I situationer som dessa, en bli bra kort är definitivt inte ett alternativ.

Ignorera inte Death

Hospice patienter är väl medvetna om att de är döende, så inte slå runt Bush eller undanflykter. Det är okej att fråga dem om de är rädda och att erkänna att du är rädd inför tanken på att förlora dem.

Om du vet att patienten aktier eller är öppen för din religiösa övertygelse, gärna skicka ord om tro och böner i ett försök att ge lite tröst. Nämn livet efter detta som din religion ser det, och din tron att han ska vara fri från smärta och sjukdom på den tiden.

Fråga om det finns några böneämnen han vill göra, och lovar att uppfylla dem.

vara taktfull med kort

Get Well eller känner bättre snart kort är olämpligt för patienter i palliativ vård. De sannolikt inte kommer att bli bra, och även om de upplever en viss förbättring av sitt tillstånd är det vanligtvis bara tillfälligt.

Om du väljer att skicka ett kort, håll dig till en där det står "Thinking of You "eller ett som stater varma tankar och känslor utan att direkt använda ord som" healing "eller" återvinning. "

Uttrycka dina känslor

Fråga om det är något du kan göra för personen. Även om du absolut inte kan göra henne väl, kanske du kan för att ingjuta trygghet genom att utföra arbetsuppgifter hon är för sjuk för att göra själv. Hon kan ha en del ouppklarade affärer inom något område av sitt liv att du kunde ta hand om för henne. du aldrig veta om du inte frågar. sjuksköterska eller i närheten familjemedlem kan kontakta dig med information.

Säg den person hur mycket hon betyder för dig och skriva om tidigare erfarenheter som resulterade i värdefulla minnen. Dela humoristisk konton gånger du har delat. Lovar att alltid hålla sådana minnen levande i ditt hjärta. Människor i hospicevård ofta tröstade av tanken att de inte kommer att glömmas.

Previous:nothing Next:Hur man känner igen tecken på att du är gravid med tvillingar

Relaterade artiklar


 • ryggövningar under graviditeten
 • låg Carb diet under graviditeten
 • ungdom träningstips
 • beteende blekning ändring teknik
 • röda korset HLR fakta
 • förebyggande av diabetes för ett barn
 • fötter svullnad rättsmedel
 • ms symptom: domningar
 • progesteron effekter på ett embryo
 • Vilka är de behandlingar för mjölkskorv?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com