spindel ven botemedel

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-06-16
Dr Anne Taylor förklarar att spindeln vener i allmänhet finns i ett av tre mönster, även som en äkta spindel form med vener som strålar ut från en central punkt, små grenar på ett träd eller linjär med separata linjer. Det linjära spindel vener ses ofta på de inre knä. Den trädliknande spindel vener visas oftast på utsidan av låret i en sunburst eller kärrhjulsluster distribution. Spider vener är inte nödvändigtvis farliga för din hälsa, men de kan vara fula

scleroterapi

Enligt Cleveland Clinic, är scleroterapi en teknik som innebär en injektion av natriumklorid, som är den lösning som i allmänhet används, direkt i spindel ven. Detta irriterar slemhinnan i fartyget, som då sväller och håller ihop, varefter blodproppar. Så småningom kommer fartyget att förvandlas till ärrvävnad. Venen tonar sedan bort.

Inte alla är en kandidat

Spider vener i allmänhet svarar bra på scleroterapi. Om nya vener dyka upp i framtiden, bör patienten genomgå förfarandet igen. Dock kan vissa människor inte genomgå detta förfarande, inklusive de som är gravida, ammar eller sängliggande. Dessutom kan scleroterapi inte göras tidigare än 90 dagar efter en kvinna har fött barn. Om du har haft blodpropp, kan du inte vara en kandidat för denna typ av spindel ven behandling. Diskutera detta alternativ på längd med din läkare.

Laser

En annan metod som kan användas tillsammans med scleroterapi, är användningen av vaskulära lasrar och pulserande ljus enheter. Balken eller laser är pulsad direkt på ven. Detta gör att ven att täta och, förhoppningsvis, löses. Du kommer att behöva mer än en behandling.

Livsmedel och örter

Health911. com rekommenderar att äta mer vitlök, lök och ingefära, eftersom dessa livsmedel uppges bryta ner fibrer som omger ådror. Överväga att ta hästkastanj, som enligt Healhth911. com. i Europa har visat sig öka blodflödet i benen, minskar rodnad och svullnad i benen, stärka bindväv och skärpa ådror. Den aescin i Hästkastanjen arbetar enligt uppgift att stänga små porer i väggarna i venerna. Detta gör att venerna mindre genomsläpplig, vilket i sin tur stärker väggarna i venerna och minska läckage av vätska in i omgivande vävnader. Det rekommenderas att en individ tar kapslar hästkastanj som innehåller 50-300 milligram aescin ett par gånger om dagen. Eller så kan du ta en till fem droppar hästkastanj tinktur tre gånger om dagen. Däremot om du är gravid, ammar eller har en leversjukdom, inte använda denna ört. Diskutera detta tillvägagångssätt med din läkare eller med en godkänd herbalist.

Crytotherapy och kauterisation

andra mer traditionella metoder för att bota spindel vener innehåller kryoterapi och kauterisation. Kryoterapi beskrivs som en minimalinvasiv behandling. Extrem kyla är som används för att frysa sjuk vävnad. Om du genomgår någon av dessa förfaranden, att vistas i solen tills du är helt läkt.

Andra homeopatiska behandlingar

Health911. com rapporter om att regelbunden användning av åkerfräken, hästkastanj och trollhassel faktiskt kommer att hindra utvecklingen av spindel vener. Applicera trollhassel direkt på dina vener två gånger om dagen och detta bör lindra inflammation, eller ta en tinktur trollhassel (10-60 droppar) fyra gånger om dagen. Hästsvans kan tas i en tinktur. Införliva C-vitamin i din kost kommer att minska inflammation, stärka din kapillärer och stöd i healing.

Previous:nothing Next:bakteriell vaginos förebyggande

Relaterade artiklar


 • smärtlindring alternativ under förlossning
 • biverkningar av spädbarn immunizations
 • hur etiketten den mänskliga hjärnan
 • preventivmedel som hjälper till med akne
 • ovanliga hjärta fakta
 • vad som orsakar ungdomar missbrukar droger?
 • om barn ont i öronen
 • lättnad för värmevallningar
 • vad man gör när fötterna sväller under menstruationen
 • Graviditet & blåskatarr
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com