sunda matvanor på lägret

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-06-25
Väskorna är packade och det är dags att skicka barnen iväg till sommarläger. De är glada över att träffa nya vänner, uppleva nya saker och ha kul. Med lite instruktion och förberedelser, kan du hjälpa ditt barn känner sig upp till de utmaningar som lägret genom att äta rätt

Börja med goda vanor

Starta ditt barn på hälsosam mat långt innan sommarläger anländer. På så sätt kommer ditt barn att användas för att äta frukt och grönsaker, fullkorn och andra näringsrika livsmedel. Om hans smaklökar är vana vid att äta näringsriktig mat, kanske han föredrar att ens äta ett äpple eller en fruktsallad istället för traditionella söta desserter, om de får välja. Diskutera med ditt barn varför det är viktigt att äta hälsosam mat och de skadliga effekterna av att äta för mycket socker och fett. Hålla diskussionen kort och enkelt. Beröm barnet när han gör bra val.

Kolla menyn erbjudanden när du väljer en Camp

När man studerar ett sommarläger för ditt barn, titta på menyn erbjudanden. Har de erbjuder massor av frukt och grönsaker under dagen? Har de tjänar vatten eller 100 procent juice istället för läsk? Många gånger kommer läger har ett läger butik där barnen kan köpa massor av socker och ohälsosamma mellanmål. Om lägret tillåter barnet att föra sin egen snacks, kan du skicka honom med hälsosamma alternativ. Du kan också ställa in en liten budget om ditt barn vill köpa ett par mellanmål i butiken, så att ni kan begränsa mängden ohälsosamma behandlar ditt barn köper.

Vatten, vatten, vatten

Se till att dina barn har tillräckligt med vatten samtidigt lägret. Hydrering förpackningar kan bäras på ditt barns rygg och kan ge henne vatten som hon deltar i verksamheten på lägret. Det är praktiskt när vattnet kanske inte är tillgängliga, till exempel på en vandring eller vid sjön. Äta massor av frukt hjälper också till med hydrering. Tala om för barnet att få ett äpple på en vandring eller äta en bit vattenmelon efter en varm dag.

Visuell påminnelse

Bara för att ett läger erbjuder hälsosam mat betyder inte att ditt barn äter tillräckligt mycket av rätt mat . För att påminna ditt barn att äta rätt, hjälpa honom att göra en hälsosam kost diagram för att ta till lägret. Hjälp ditt barn klippa ut bilder av frukt, grönsaker, fullkorn och andra hälsosamma livsmedel. Limma bilderna på en bit kartong-lager eller små affischen styrelse. När du har limmat en bild av vart och ett av de livsmedel som du vill att ditt barn ska äta dagligen, skriva en siffra bredvid maten bilden. Till exempel, bredvid bilden av frukt du kan sätta nummer 5 för att påminna ditt barn att äta 5 portioner frukt varje dag. Servering storlekar varierar beroende på barnets ålder. Du kan hitta barn äter rekommendationer på webbplatsen för American Heart Association. (Se hemsida nedan. ) Mitt Pyramid för barn är en webbplats av USDA som erbjuder roliga och pedagogiska material för att hjälpa ditt barn lära sig om näringslära.

Previous:nothing Next:sinus infektioner hos små barn

Relaterade artiklar


 • spik candida behandling
 • barn beteende modifiering
 • hur man bygger en relation med din läkare
 • hur man tar hand om rörlighet skoter batteri
 • Hur lång är en kvinnas menstruationscykel?
 • Hur sluta röka
 • Vad ger du ett spädbarn för kolik?
 • hur man överlever efter makens död
 • hur att häva effekterna av rökning
 • hur man omfamna klimakteriet naturligt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com