threelac som candida behandling

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-06-25
Candida jäst överväxt kan förvandlas till ett kroniskt problem för vissa individer. Candida överväxt kan påverka en viss del av kroppen, till exempel en vaginal svampinfektion, eller det kan bli en systemisk skick med omfattande symptom. Lyckligtvis finns det en naturlig behandling som finns tillgänglig med en probiotisk kallas Threelac

Vad är Threelac?

Threelac är inte en anti-svamp och det är helt naturligt och säkert. Det kan användas för att behandla Candida överväxt, men också för att förebygga tillståndet uppstår igen. Threelac är en probiotisk består av tre olika organismer. Candida kan gömma sig för andra anti-svamp behandlingar, men den kan inte gömma sig Threelac. Vissa människor hänvisar till Threelac som en naturlig Candida rengöra. Den probiotika i Threelac äta och förstöra Candida jäst, varför det är så effektivt.

Hur fungerar Threelac Work?

Threelac är ett kosttillskott som naturligt stöder mag-funktionen. Den innehåller tre levande bakterier: Bacillus coagulans, Bacillus subtilis och Enterococcus faecalis. Threelac gör att bakterierna att passera genom användarens magen och in i tunntarmen. Threelac innehåller vad som kallas en "vänliga bakterier". Den hjälpsamma bakterier går där det behövs, som finns i tarmen där candida har vuxit utom kontroll. Väl där kommer candida förstöras och individens pH kommer att återställas. När processen är klar kommer bakterierna passerar respektive system.

Hur bör Threelac tas?

Threelac finns i förpackningar. En förpackning, som läggs till en halv kopp vatten, bör intas dagligen i början av behandlingen. När du slutar med biverkningar av candida ska du successivt skära ner på dosen. Om du inte ser förbättring inom några dagar, bör du öka doseringen. Vissa människor har att ta upp till fem paket om dagen så att behandlingen skall vara effektiv.

Du måste också vara extra försiktiga vid lagring av Threelac. Det ska förvaras i rumstemperatur och inte i direkt solljus. Alla paket måste förbrukas inom 24 timmar efter att öppnas.

Threelac ska inte blandas med andra anti-svamp droger eller mediciner. Kvinnor som är gravida eller ammar bör undvika att ta Threelac. Medan svampen "dö bort", kan dina symtom förvärras.

Previous:nothing Next:Hur lång tid tar det att döda candida?

Relaterade artiklar


 • Felsökning ekollon trapphissar
 • vad man ska packa i en arbetsmarknad väska
 • prevention och behandling av övervikt och feta barn
 • Kegel övningarna efter graviditeten
 • skäl att säga nej till rökning
 • hur man lär sig Lamaze
 • cancertumör behandlingar
 • hur man får hjälp för extrema ekonomiska problem
 • Vilka är användningsområdena för preventivmedel?
 • hur du kan hjälpa dina barn hantera vaccinationer
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com