växtbaserade botemedel för dålig andedräkt & stinkande bajs

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-06-26
Dålig andedräkt orsakas oftast av en uppdelning av proteiner av bakterier i munnen. Ibland äta vissa livsmedel kan bidra till dålig andedräkt. Livsmedel som gillar vitlök och lök ansvarar ofta för dålig andedräkt. Illaluktande avföring kan vara orsaken till dålig matsmältning eller dåliga kostvanor

Dålig andedräkt

Orsaker till dålig andedräkt ingår tandköttssjukdomar, karies, ansamling av mat mellan tänderna, halsinfektioner, inälvsmask och förstoppning eller andra sjukdomar magen, t ex gastrit.

Tugga myntablad kan bidra till att lindra dålig andedräkt. Mint är en perenn som kan odlas inomhus eller utomhus, vilket gör den lätt tillgänglig. Individer som kämpar dålig andedräkt bör också överväga att borsta tänderna efter varje måltid för att dra ner på mat ackumulering. Ett annat hem åtgärda är att lösa upp 2 tsk bakpulver i 1 kopp varmt vatten och att gurgla med det. Den slutliga hem rättsmedel för dålig andedräkt är att tugga solrosfrön och dricka ett glas vatten efter varje måltid.

Illaluktande Fecal Matter

Diet förändringar är oftast den enklaste förändringarna att börja med. Du kan antingen ta bort eller lägga till vissa livsmedel till din diet. Äta mer grönsaker och magert proteinkällor hjälper spola ut ditt system. Vissa medicinska tillstånd är förknippade med illaluktande avföring, så om kosten växlare inte gör susen, göra ett läkarbesök. Om ett sjukdomstillstånd är att skylla för den illaluktande avföring, att behandla tillstånd brukar minska dålig lukt.

Homeopati kan ibland hjälpa att rensa ut en individs system. Sådana behandlingar är mjuk och säker utan starka biverkningar. Milk Thistle ört kan tas som ett komplement och kan också bidra till att rena kroppen. Milk Thistle stödjer frisk lever fungera så bra. Mjölon, Marshmallow och agnar Psyllium är också bra för att spola ut det interna systemet.

Förebyggande

Förebyggande åtgärder är en viktig del och det bästa sättet att undvika illaluktande andedräkt och tarmrörelser. Tänk på att alla avföring har en illaluktande lukt. Införliva massor av naturligt fiber i din kost genom att äta färsk frukt och grönsaker, samt fullkorn. Detta hjälper att du har regelbundna tarmrörelser, vilket kommer att skära ned på de dåliga eller stark lukt av avföringen. Att äta färsk frukt och grönsaker kommer också att hjälpa din andedräkt eftersom din hud och andedräkt typiskt luktar den mat du är intag. Ju bättre du äter, desto bättre du luktar.

Previous:nothing Next:biverkningar av panoxyl

Relaterade artiklar


 • lungproblem i spädbarn
 • vad gör Lugols jod är testet för?
 • övningar utan maskiner
 • var man hittar information om HPV-vaccin
 • Vilken roll spelar en antikropp?
 • sinutab biverkningar
 • pediatriska celiaki symtom
 • naturliga baby schampo recept
 • hur du justerar till neonatal intensivvårdsavdelning
 • klimakteriet behandlingar och droger
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com