varför händer domnar när du sover?

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-06-24
Om du rutinmässigt vaknar på natten med domnade händer, kan du ha en . . . problem på händerna. Ibland ligger vi på våra händer eller armar när vi sover, och detta orsakar domningar, men om så inte är fallet, så du kanske har en underliggande sjukdom eller andra förhållanden som leder till hand domningar

Du behöver:.
sportutrustning.
Skala.
Familj-progress logg.
Belöningar.

nervskada

Om du har en skada på nerverna i dina händer, eller nerver har skadats av sjukdom, kan detta leda till domningar. Även om du inte kan känna dessa andra symtom, eftersom du sover, är domningar i allmänhet föregås av en stickande känsla eller en brännande eller stickande känsla. Dessa förnimmelser anses parestesier. Domningar är inte förlamning eftersom du fortfarande kan röra din hand men du har upplevt nedsatt känsel.

Karpaltunnelsyndrom

Om du vaknar med stel händer, är detta en bra indikation på att du kan lida av Carpal Tunnel syndrom (CTS), även känd som Repetitive Strain Injury (RSI), enligt Mycarpaltunnel. com. Om du gör samma rörelser med händerna om och om igen, under dagen kan detta ta ut sin rätt på händerna.

Carpal Tunnel och andra villkor

CPS eller RSI är en sjukdom som kan spridas och leda till andra frågor, inklusive smärta i armbågen, nacke, axlar, thoraxapertursyndrom, och kan även förvärra fibromyalgi. Detta tillstånd kan vara handikappande och hindrar dig från att göra ditt jobb.

Sjukdomar som orsakar domningar i händer

Numb händer kan vara ett symptom på många sjukdomar, bland annat, men inte begränsat till, Guillam-Barrés syndrom, typ 2-diabetes, Raynauds sjukdom, Siogren syndrom, HIV /AIDS, syfilis, ulnarisnerven kompression och alkoholism.

homeopatiska bemötande

Innan du kan effektivt behandla din domnade händer, måste du få en diagnos så att du vet vad du sysslar med, enligt Nativeremedies. com. Det finns homeopatiska medel som enligt rapporten inte bara behandla symptomen (domningar), men den bakomliggande orsaken. Homeopatiska medel tros av vissa vara till stor hjälp i healing skadade nerver.
Fråga din läkare eller herbalist om hur du använder magnesium fosfat, kalium fosfat och Ferrum Phosphoricum, som alla är biochemic vävnader salt, för att behandla din numb händerna. Ta inte magnesiumsulfat, kalium fosfat eller Ferrum Phosphoricum utan att först samråda med din läkare provier.
Native remedies. com rapporter om att dessa salter hjälpa till näringsbehov dina nerver och hjärnan samtidigt som dessutom uppmuntrar systemisk balans i din totala nervsystemet.

Previous:nothing Next:de goda effekterna av kolesterol

Relaterade artiklar


 • hur man ska behandla ångest hos äldre
 • hur påverkar salt pH i vattnet?
 • vad som orsakar en sätesbjudning presentation?
 • hur man tar hand om rörlighet skoter batteri
 • hur man ska behandla feber hos barn
 • tecken på trötthet
 • biverkningar av blodtransfusioner
 • information om utslag under graviditet
 • hur man kan gå off vikt snabbare
 • russin gin botemedel mot artrit
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com