frisk kropp för graviditet

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-07-08
Om du planerar att bli gravid snart, eller aktivt försöker bli gravid, hittar du tipsen nedan användbar för att förbereda kroppen för en hälsosam graviditet

Skaffa en Fysisk från Er husläkare

Många av de frågor som mycket negativt effekt graviditet är relaterade till blodtryck, diabetes, hjärtsjukdomar och även cancer. Varje år personer diagnosen dessa sjukdomar under graviditeten. Det är vettigt att leta efter dessa sjukdomar innan du blir gravid när de är mycket lättare att behandla effektivt.
Mycket få människor tar sig tid att få en årlig fysisk från sin husläkare, och ändå är det ett av de få sätt att många sjukdomar upptäcks tidigt nog för att behandla utan incidenter.

Se din gynekolog

Ett besök på din gynekolog innan du blir gravid är en bra säkerhetsåtgärd. Han kan kontrollera obehandlade infektioner och diskutera eventuella frågor du har om din ovulatoriska cykel.
Om du har försökt att bli gravid i mer än ett år, eller mer än sex månader om du är över 35 år, bör du boka ett besök med en reproduktiv endokrinolog. Detta gäller även om du naturligtvis ha tänkt ett barn tidigare. God hälsa och ungdom inte garanti fertilitet, och över 35 år fertilitet faller av mycket snabbt. Tidig bedömning och behandling för fertilitet frågor leder till bästa resultat.

Äta Tja

Äta bra är viktigt om du försöker bli gravid. Det garanterar att både du och ditt barn få en bra start på din nio månader lång resa till förlossningsrummet. Om du vill gå ner i vikt bör du göra det innan du försöker bli gravid. När du arbetar mot graviditet ska du fokusera på äta USDA visst antal kalorier för din längd och kroppsbyggnad. Se till att du få 30 till 40 procent av kalorierna från magert protein, och se till att du får tillräckligt med kalcium. Du kanske vill börja ta en prenatal vitamin så att du får tillräckligt med folsyra.

få motion

Graviditet är en mycket fysisk process. Kvinnor får 25 till 35 pounds med varje graviditet och de bär vikt i flera månader. Arbetskraft är mycket lättare för kvinnor i god fysisk hälsa med bra muskeltonus samt. Arbeta hårt för att få 60 minuter av bra motion om dagen. Varierar mellan styrketräning och konditionsträning aktiviteter ger både styrka och uthållighet.

Previous:nothing Next:Boostrix biverkningar

Relaterade artiklar


 • avkoppling tips under graviditeten
 • tips om hemvård sjuksköterskor
 • enheter som ska användas för Peyronies sjukdom
 • tips på att hitta en läkare
 • förstorad prostata rättsmedel
 • hur man håller friska ögon på ett enkelt sätt
 • vetenskapen om viktminskning
 • sängvätning botemedel för tonåringar
 • biverkningar av avsvällande medel
 • hur man kan planera för vården av en äldre
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com