fyrverkerier säkerhet för barn

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-07-03
Så skönt som fyrverkerier kan vara, kan de också vara extremt farligt. En del barn kan bara vara medvetna om skönhet aspekt och får inte vet hur mycket skada och fyrverkerier skada som faktiskt kan orsaka. Se till att dina barn är smart om fyrverkerier, är det viktigt att dela några säkerhetstips med dem

Don't Touch Fyrverkerier

Barn ska aldrig röra fyrverkerier under några omständigheter. Även med vuxen tillsyn, allt det kan ta ett barn för att göra en sammanfattning fel flytta till en rolig situation att vända farlig. Barn bör undervisas om att, tills de är myndiga för att köpa fyrverkerier, bör de inte hantera dem alls.

Aldrig Behandla Fireworks som en leksak

Även fyrverkerier kan verka som en leksak, de är inte något att leka med. Med den höga risken för skador som kan hända, är det viktigt att se till att barn förstår faran med fyrverkerier. De bör lära sig att korrekt hantera fyrverkerier så när de är vuxna, de vet hur man hanterar dem. Vissa barn kan tro att även leka med dem för en andra är OK, men det är allt det kan ta att något ska gå fel.

Bo på säkert avstånd från Fireworks

Oavsett om barnet är vid ett offentligt fyrverkeri eller tittar på en privat visning, bör han se till att stå på säkert avstånd. Skulle något gå fel med fyrverkerier, måste han se till att han kan komma undan snabbt och utan skador. En bra sträcka är minst 20 fot.

Med Fireworks Fritid

Fyrverkerier ska aldrig användas inomhus. Inte bara är det risken för personskador, men det finns också en stor risk för att elden börjar. Det är en bra idé att informera barnen om att de bör använda fyrverkerier som en vuxen, de bör aldrig under några omständigheter använda dem inomhus. Även när man använder dem utomhus, bör de se till att hålla långt avstånd till byggnader eller något brandfarligt, såsom träd.

Tipsa en vuxen om Missbruk

Om en icke-vuxna att de vet är leker med fyrverkerier Barn ska få lära att de måste rapportera det till en vuxen som hjälper dem. Lagliga åldern för att köpa fyrverkerier varierar enligt stat, och barn bör vara medvetna om den åldern. De bör rapportera missbruk av någon som är minderårig till någon som är vuxen och kan hjälpa dem.

Previous:nothing Next:förebyggande arbetet för barn

Relaterade artiklar


 • tips på lyckade IVF-behandling
 • äldreboende säkerhetsåtgärder
 • Graviditet & graviditetsillamående
 • hur man underhåller motion under graviditeten
 • vad man gör när fötterna sväller under menstruationen
 • Hur får man en frisk lever
 • när man ska ringa en läkare för en feber
 • tips för att upprätthålla en tonad kropp under graviditeten
 • förebyggande av diabetes för ett barn
 • livmoderslemhinnan muskelknutor förebyggande
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com