hur de-löss ditt barn

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-07-07
En av de värsta fyra bokstäver ord du fruktar att höra är löss. Bara tala om det gör ditt huvud klia, inte det? Löss är en av barndomen "sjukdomar" som de flesta föräldrar hantera, särskilt föräldrar till flickor. Lyckligtvis, som skrämmande, smutsiga och Icky som det låter, löss är inte slutet av världen. Det har också något att göra med städningen av ditt hus eller barn. Alla har hört det, men ingen tror det förrän de har helt rena, söta, väldoftande barn tar med den hem. Då du börjar förstå att det är sant att löss är inte bara för smutsiga människor

Du behöver:.
Munnen tvätta (Listerine eller generisk form)
. vit vinäger.
duschmössa.
löss kam (metall).


1.
Detta är tidskrävande, men jag har provat detta och hade framgång. Första du bör göra är magert barnet över handfatet eller badkaret och häll munnen tvätta över håret, helt mättar det. Håll barnets ögon täcks, och du kanske vill ha dem luta huvudet bakåt som du skulle på en salong. Då grejer håret i en duschmössa och låt stå i 1-2 timmar.
2.
Nästa skölja munnen tvätta ur håret, och upprepa processen med ättika. Ättika är tänkt att lossa lim som håller nits /ägg fäst vid hårstrået. Än en gång, saker under duschmössa och låt verka i en timme.
3.
När stunden är upp, skölj håret. Du kan använda lite balsam om kamning utan det är omöjligt eller smärtsamt. Nu är det tråkiga delen. Sätt de flesta av håret på toppen av huvudet med ett klipp eller två. Börja med botten hår lagret, och noggrant kamma från hårbotten till slutet med luskam. Du måste göra detta för att varje centimeter av håret, och du måste vara noggrann. Var uppmärksam på nacken och bakom öronen, men äggen /ägg kan vara över hela håret. De är bara de första platserna de brukar slå läger.
4.
När kamning är gjort, kan ditt barn tvätta sitt hår som vanligt. Behandlingen rekommenderas vanligen igen efter ca 10 dagar. Men om du inte har en galen angrepp där man faktiskt se fel kryper i håret, skulle jag bara hålla ett öga på den. Mina döttrar har haft löss flera gånger, men vi har aldrig haft ett angrepp . . . Jag har bara sett ett par nit varje gång . . . Knock on wood.
5.
Naturligtvis är du inte klar. Medan ditt barn gnällande om bär duschmössa och vara stinkande med munnen tvätta och vinäger, måste du tvätta lakan och filtar, dammsuga madrassen och mattan, kuddar och måste ha uppstoppade djur i torktumlaren i en timme, och väska upp onödiga leksaker i en soppåse i ca en vecka. Löss kan inte överleva utan en levande värd (ditt barns huvud) för långa, så sannolikheten att de lurar överallt är smal. Självklart, jag har hört skräckhistorier om infestationer. Sen dammsuga resten av huset, inklusive soffdynorna, och glöm inte din bil klädsel.

Tips och varningar


 • Istället för kokande penslar, blötläggning i munnen tvätta fungerar precis lika bra.


 • Previous:nothing Next:hur man får frisk naturligt

  Relaterade artiklar


 • rättsmedel för yrsel
 • Vilka läkemedel som är bäst för kronisk diarré?
 • stadier av baby tillväxt under graviditeten
 • hur man tillämpar en varm & kall kompress
 • information om glukos test under graviditeten
 • Hur njurarna & blåsan arbete togother?
 • livsmedel för att lindra förstoppning hos barn
 • hur man ska behandla metastaserande adenocarcinom
 • om höga halter av testerone hos kvinnor
 • symptom under den nionde månaden av graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com