hur du ställer in en familj viktminskningsprogram

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-07-02
När du gör saker som en familj, föräldrar och barn dela sunda relationer. För att bilda familj viktminskningsprogram, börja med tanken på din familj som ett team i hopp om att uppnå ett mål tillsammans: bibehålla en hälsosam vikt. När du infoga hälsosamma vanor som rätt kost och motion i barnens liv redan tidigt kommer de träder in i vuxenlivet utan att behöva göra drastiska förändringar i sin livsstil senare att hålla sig frisk

Du behöver:
Sportutrustning <. br>Skala.
Familj-progress logg.
Belöningar.

Hur man bilda familj viktminskningsprogram


1.
Hitta aktiviteter för hela familjen kan njuta. Detta kan ridning cyklar på helgerna, rullskridskor eller spela baseboll, fotboll, eller ens tag på bakgården. Om du har ett gym medlemskap, de flesta gym har program för barn så att ni kan njuta av aktiviteter på gymmet tillsammans.
2.
Skapa en måltid plan som alla kan delta i. När endast en person i familjen är bantning, dieter är avskilt vid måltider med olika mat på dieter tallrik. När hela familjen är på en liknande viktminskning plan, det sparar dig från att behöva laga flera måltider för att passa allas behov och förstärker laget inställning till Hälsofrågor. När du startar med familjen på en diet program som har låg fetthalt, kalorier och socker medan mycket fibrer, protein, vitaminer och mineraler, du kommer att skapa hälsosamma vanor som ett lag och kunna vända sig till varandra för stöd.

3.
Logga familjens framsteg i fråga om viktminskning, inches förlorade, och /eller fett försvinner. När du tar ett lagarbete och logga data som en komplett familj kommer det att uppmuntra alla att arbeta tillsammans och på samma gång inte enda någon ut som det enskilda företaget familjen tillbaka. Motivation kan också komma från att titta igenom loggen och se hur långt du har kommit.
4.
Håll familjens aktiviteter och val kost relevant. Som barn växer deras intressen förändras, så tänk på att tonåringar kanske inte är så sugen på att åka på en cykeltur med sina föräldrar när de kunde öva för fotboll eller volleyboll lag. Samma sak gäller för smaker i livsmedel. Chicken Nuggets formad som dinosaurier kommer inte att hålla samma vädjan om en 17-åring. Rymma mer sofistikerade smak.
5.
Inrätta ett belöningssystem som inte innebär sötsaker och godis. Detta är särskilt användbart för barn, men det kan också vara till hjälp för vuxna. Belöna barn med billiga leksaker som hoppar rep eller rullskridskor som kommer att hålla dem aktiva. Belöna vuxna med en resa till det lokala köpcentret för att köpa lite nya kläder till sina nya kropp storlekar.

Tips och varningar


 • Lyssna på alla dina familjemedlemmar så Du kan infoga allas favorit aktiviteter eller måltider i viktminskningsprogram. Tänk på att barnen kräver mer kalorier när de är växande. Klipp inte sin mat tillbaka så drastiskt att det hindrar deras grundläggande utveckling. Gör viktminskning plan som roligt och interaktivt som möjligt så att alla kan hålla fast vid det.
 • Tala med din läkare innan du börjar en ny övning eller näring plan.


 • Previous:nothing Next:livmoderslemhinnan muskelknutor förebyggande

  Relaterade artiklar


 • Hur man söker efter läkare
 • risker med spray garvning
 • prostatit information
 • viktökning plan för underviktiga barn
 • hur många muskler är i rotatorkuffen?
 • kronisk nästäppa hos barn
 • hur man kan bli av med löss naturligt med majonnäs
 • Hur snart kan du säga om du är gravid med ett blodprov?
 • Vilka olika typer av DNA?
 • multivitaminer barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com