hur länge använder jag en bröstpump?

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-07-15
Pumpning bröstmjölk är en realitet för många kvinnor eftersom det inte alltid tid att amma. Bröstpumpar kan hjälpa mjölk depån så att det finns mer på sidan och mjölken har fördelar för växande barn som formel blandar inte ge. Det är upp till kvinnan med hjälp av bröstpump på hur länge man använder det. Hon bör basera längd användning på komfort, produktivitet och utfodring schema för hennes baby

Komfort

Vacuum. -baserade elektriska bröstpumpar kan orsaka obehag för kvinnan som använder dem. När plasten sköld tillämpas och pumpen slås på, bör kvinnan endast använda den så länge hon är bekväm. Om någon smärta upplevs under pumpningen på grund av mängden av sug, kontrollera anvisningarna på pumpen eller prata med en amning konsult för hjälp. Manuella bröstpumpar kan också orsaka obehag men inte lika mycket eftersom de arbetar långsammare än den elektriska versionen.

Använd pumpen (s) så länge som du är bekväm. Det är bäst att helt tömma varje bröst innan du byter eller före stopp. Det tar minst 10 minuter för pumpen att tömma bröstet.

Produktivitet

Beroende på pumpens effektivitet, och din nivå av känslighet, kan du vara klar pumpa in 10 till 15 minuter. Med hjälp av en dubbel pump kan öka produktiviteten och påskynda pumpning tid. La Leche League International (LLLI) rapporterar att "En mamma som låter lätt ner med en bra pump kan vara klar på så lite som 10 minuter istället för minst dubbelt den tiden för att pumpa ett bröst i taget. " Produktiviteten beror på mängden av avsugning så om pumpen inte ger tillräckligt sug, kan det ta längre tid än de uppskattningsvis 10 till 15 minuter.

Utfodring Schema

Hur lång tid för pumpning kan också bero på din utfodring schema. Pumpning efter utfodring, om barnet inte tömma bröstet kan vara mycket snabbare än den beräknade tiden från LLLI. Om du pumpar mellan matning, så ger den åtminstone 15 minuter för att pumpa eller låt den tömma bröstet. Detta beror egentligen på hur ofta du matar ditt barn och hur snabbt din mjölk produceras. Om du bara ammar en eller två gånger per dag, sedan pumpa så ofta och så länge det behövs för att tömma brösten. Var noga helst bröstmjölk är uttryckta för att följa korrekta förvaringsanvisningar.

Previous:nothing Next:hur du kan hjälpa dina astmatiska barn

Relaterade artiklar


 • kikhostevaccin biverkningar
 • hur man förbereder sig att bli gravid
 • biverkningar av pneumokockvaccin
 • hur du kan få linser i ögonen
 • av männens hälsa
 • hur att dra sig ur CYMBALTA
 • ryggövningar under graviditeten
 • hur man omfamna klimakteriet naturligt
 • gasen lindring för spädbarn
 • hur man förhindrar graviditet efter kön
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com