hur man får Ipecac

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-07-03
Ipecac, det gemensamma namnet för ipecacuanha, är ett utdrag härrör från ipecacuanha anläggningen. Det har historiskt använts medicinskt som ett medel för att framkalla kräkning, och var en gång vanligen hålls på hand som en akutbehandling för fall av oavsiktlig förgiftning. Idag, American Association of Poison Control Centers och American Academy of Pediatrics är överens om att Ipecac inte bör användas för detta ändamål, och sirap är inte lika tillgänglig som det en gång var. Det kan dock köpas online utan recept.

Du behöver:
en dator
. ett intresse att hitta information sjukvård för seniorer.


1.
Läs noga igenom de allmänna riktlinjerna, försiktighetsåtgärder och historia om Ipecac, helst från ett officiellt hälsa källa. I avsnittet Resurser nedan hittar du länkar till mer information från American Academy of Pediatrics och George Washington University. Det är viktigt att förstå de potentiella riskerna med Ipecac och det medicinska samfundet utvärdering av dess effektivitet som en förgiftning behandling innan det bringas i ditt hem, särskilt om små barn är i ditt hem.
2.
Ring apotek, natur-medicin butiker och återförsäljare vitamin i ditt område för att fråga om de säljer Ipecac om du föredrar att köpa lokalt från tegel och murbruk återförsäljare. Det är viktigt att ringa i förväg eftersom Ipecac inte är allmänt lager, om du inte behöver ett recept för att köpa den från en återförsäljare som bär det. Om du hittar den på en lokal butik, stanna till för att läsa noga i produktens märkning. Du kanske även vill diskutera produkten med den i butik farmaceut eller produkt specialist. Detta är viktigt på grund av oäkta produkter som bekänner att framkalla kräkning, men innehåller inte själva Ipecac.
3.
Tittar på nätet efter källor till Ipecac. De bästa ställena att söka är platser som specialiserat sig på naturmedicin och webbplatser shopping som Google Shopping eller Amazon. I avsnittet Resurser nedan kan du hitta länkar till resultat sökning på Internet, som omfattar flera källor Ipecac. Se till att du noga läsa igenom detaljerna för varje Ipecac produkt som du funderar på att köpa, och leta efter länkar till andra sidor som innehåller mer information om specifika produkter. Återigen, detta är viktigt att säkerställa att de produkter som innehåller faktiska Ipecac.
4.
Köp Ipecac. Om att köpa online, kan du behöva ett kreditkort.

Tips och varningar


 • hälsomyndigheterna som avråder från att använda Ipecac för behandling av förgiftning citera studier som tyder på att användningen av Ipecac att framkalla kräkning inte effektivt bort gifter från offrets system. Studierna visar också att Ipecac kan orsaka tillfälliga symtom som kan göra det svårare för läkare att korrekt diagnostisera förgiftade patienter. Ipecac kan missbrukas av personer med ätstörningar.


 • Previous:nothing Next:om Tylenol överdoser i spädbarn

  Relaterade artiklar


 • symptom på formel allergi
 • cellprov process
 • Finns det ett test för Alzheimers?
 • yogaövningar från Indien
 • frågor att ställa en läkare under en kvinnlig fysisk
 • om Triple X syndrom
 • hur man förbereder sig för att stoppa eller sluta röka
 • vad man inte ska äta innan ett blodsocker test
 • biverkningar av formeln 303
 • rättsmedicinska Intervjuteknik
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com