hur man får frisk naturligt

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-07-07
Den här artikeln visar hur du får frisk naturligt.

att få friska naturligt, måste du förstå:
1. Nutrition och tillägg
2. Övningar och korrekt andning
3. Få gott om sömn
4. Stress undvikande och

avkoppling Du behöver:
munnen tvätta (Listerine eller generisk form)
. vit vinäger.
duschmössa .
löss kam (metall).


1.
första bli frisk genom att försöka undvika konstgjorda ämnen, tillsatser och kemikalier internt och på huden.

Undvik förädlade livsmedel, genetiskt modifierade livsmedel (GMO), läsk, köpta juicer är tillverkade av koncentrat med socker eller majssirap plus andra ingredienser. Undvik kaffe, margarin, förkorta (dvs. Crisco) eller förkorta eller härdat fett innehåller produkter (kakor, pajer, kakor etc. . . ) Även vissa typer av jordnötssmör innehåller härdat fett.
2.

Nästa, för att få friska och behålla en hälsosam vikt, minimera eller helt undvika spannmål och majs innehållande produkter, bröd, flingor, nudlar, makaroner, pasta, kakor, tårtor etc. . . Korn ofta kan öka kroppsfett och vikt snabbt.
3.
Har 3 måltider under dagen fördelade 5 timmars mellanrum utan mellanmål (vatten OK).
Börja dagen med hög proteinhalt frukost och avsluta den med minst 3 timmar paus efter sista måltid innan läggdags. Detta gör det möjligt för hela cykeln av nedbrytningsprocesser äga rum. Frekvent småätande ökar insulinnivån eftersom kroppen reagerar till och med nyttiga snacks genom att producera mer insulin varje gång du mellanmål. För mycket insulin leder till fenomen som kallas "insulin resistance" som är en nära släkting till diabetes typ 2. .
4
Nästa, bli frisk genom att äta massor av mörkgröna bladgrönsaker (50% eller mer av dagliga födointaget):
Spenat, grönkål, broccoli, grönkål, koriander, persilja, senap greener, mangold, kålrotsblast etc. . .

De är fulla av viktiga näringsämnen som är otillräckliga i andra livsmedel. Mörkgröna bladgrönsaker kan tillagas, men det mest hälsosamma sättet som bevarar de flesta näringsämnen är genom att göra "gröna smoothies". Du kan även vara kreativ genom att experimentera och välja en kombination av några av följande ingredienser i hög effekt mixer i tillägg till din smoothie:
-vatten
-isbitar
-mörkgröna bladgrönsaker (ca 50% av volymen)
-frukter (banan, ananas, äpplen eller annan frukt)
-avokado (avokado grop också kan blandas i för extra fiberinnehållet i smoothie)
-rödbetor
-citron eller lime med huden
-mynta, oregano, vitlök, basilika, gurkmeja, kanel, spiskummin, ingefära
5.
Se till att omfatta tillräckliga mängder av hälsosamma fetter i din kost. Dessa fetter är nödvändiga för många viktiga funktioner i kroppen.

Dagliga tillskott av hampa olja och hög kvalitet fiskolja kan vara fördelaktigt. För matlagning kan ett alternativ olja, vara kokosolja och som ett alternativ till dressing, använda extra jungfruolja ekologisk olivolja.

Andra allmänt kända hälsosamma oljor är krill, linfröolja och gurkörtsolja. De kan också användas som komplement till kosten.
6.
ge din kropp med tillräckliga mängder av vitamin D3 (kolekalciferol).

Vitamin D3 är verkligen ett hormon inte ett vitamin. Det är involverat i många positiva funktioner i kroppen. Det bidrar till att förebygga olika typer av cancer, minskar risken för autoimmuna sjukdomar, hjälper till att förhindra benskörhet genom att bidra till att bygga starka ben, hjälper till att kontrollera högt blodtryck och bidrar till ökad immunitet och därför bekämpar infektionssjukdomar.

Det bästa sättet (och säkraste) är att få ett sådant genom att utsätta huden för solljus (UVB-ljus) för 5-30 min varje 2-3 dagar. För att säkerställa rätt nivå UVB strålar, bör solen vara tillräckligt hög på himlen orsaka skugga som är kortare än höjden på objektet som orsakar skuggan.

Under denna tid är tillräcklig penetration av UVB-strålar att skapa vitamin D3 i huden. Exponeringstid väljs som en minsta tid som krävs för att producera mycket liten förändring av hudfärg brukar i dragning åt rosa nyans som visar när du har tryckt hud med fingret.

Mörkare hudfärg är inledningsvis längre kommer att finnas tid av exponering som krävs för att producera tillräckligt med D3.

Moln och höjd över havet effekt också styrkan av UVB-strålningen. Moln minskning mängder av UVB och hög höjd ökar UVB-strålar, eftersom solljus har mindre atmosfär att få igenom. Vissa geografiska platser finns inom områden där sol ljuset är aldrig tillräckligt hög för att producera tillräckliga mängder av vitamin D3.
Annat sätt att få D3 genom säker solarier med UVB ljus. Ytterligare ett sätt är att använda tillskott. Se bara till att det är den naturliga formen av vitamin D3-kolekalciferol.
För mer information om vitamin D3 se resurserna nedan.
7.
överväga ytterligare tillskott till din dagliga kost, till exempel,
Probiotiska bakterier blandning, matsmältningsenzymer, alfaliponsyra, lecitin, quercentin, vitamin B-komplex, curcumin, ubiquinol (eller coenzym Q10), L karnosin, biotin, E-vitamin (blandade tokoferoler), god kvalitet multimineral inklusive magnesium, vinpocentine, L-karnitin, DMAE, TMG och L -tyrosin. Dessa kan köpas i hälsokostaffär eller på nätet.
8
innehålla betydande mängder av hälsosamma kryddor i din kost:. .
Kanel, gurkmeja, oregano, ingefära, basilika, timjan och andra
9.
Motion dagligen och endast en kort tid (upp till 20 min max).
De bör vara intensiv och involverar alla muskler i kroppen om möjligt.
10.
andas ordentligt.

korrekt andning är också viktigt för din hälsa eftersom det ger med det viktigaste näringsämnet: Oxygen. Kroppen kan överleva bara för mycket kort tid (minuter) utan syre. Det är mycket viktigt att vi andas ordentligt och levererar ditt hus ofta med frisk syresatt luft genom att öppna fönstren och låta frisk luft att komma in

Andningsövningar är bra att öka mängden syre skall tas upp av våra kroppar.
11.
Få gott om sömn.

få massor av sömn är också en viktig faktor för hälsosam livsstil. 6 till 8 timmar är vanligen tillräcklig. Se resurserna nedan för mer information om vikten av sömn.
12.
Kontrollera stress i ditt liv.

För mycket stress kan också ha ohälsosamma effekter på kroppen. Om stress är en viktig faktor i ditt liv, försök att kontrollera det genom att undvika stressfaktorer och avslappningstekniker.
13.
Sänka kroppens exponering för toxiska, onödiga ämnen. Överväga att installera ett filter i duschen för att ta bort klor.

Till exempel kan du begränsa eller eliminera användningen av armarna deodorant. Försök att använda allergivänliga tvål. Försök att begränsa användningen av lotion och om möjligt ersätta det med naturliga ämnen som kokosolja eller olivolja. Läs etiketter på livsmedelsprodukter och inte äter mat som innehåller onaturliga ohälsosamma tillsatser. Använd handskar vid diskning med diskmedel.

Tips och varningar


 • Det blir enklare om du genomför ett steg i taget. Efter att du vänjer sig, kommer du vara redo att lägga till ytterligare steg.
 • Se till att du rådfråga din läkare innan du gör några ändringar i din livsstil för att se till att de fungerar för dig
 • Som du genomföra ovanstående förslag, ofta hålla kontroll ditt blodtryck, blodsocker, sköldkörtel funktion och andra funktioner i kroppen. Om du tar mediciner kan dosen behöva justeras eller kanske avbrytas. Så, har din läkare att kontrollera din hälsa och ditt behov av mediciner.


 • Previous:nothing Next:hur man dricka kaffe utan en cigarett, del II av återfall fri metod

  Relaterade artiklar


 • vad är ursprunget till schampo?
 • kör det snabbaste sättet att gå ner i vikt?
 • tidig graviditet frågor & svar
 • graviditet & Brown ansvarsfrihet
 • hur man ska behandla neuropatisk smärta
 • Vilka är fördelarna med Tai Chi för äldre?
 • hjärnan näring för barn
 • smärtlindring för din tid
 • 32 veckor gravid information
 • in vitro fertilisering förfaranden
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com