hur man får passa på skrivbordet

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-07-15
Tja, det händer. Och jag är inte glad över det. Sex år sedan i april, slutar jag röka (WhooHOOO!) Tyvärr, eftersom jag kan smaka mat igen, jag njuter av det mycket mer. Och . . . . . . upp i vikt. Även min läkare säger att jag är precis där jag borde vara, jag känner fortfarande chunky. Lite bakgrund . . . Delen av mitt liv jag vägde i allmänhet mindre än 100 pounds. Så, nu i genomsnitt, det känns annorlunda
1
Vilket leder mig till Motion Din. Desk. Let's face it, som arbetar som vi gör, nästan, i vårt hem kontor, och många gånger isolerat från det dagliga medarbetare, tenderar vi att fika på våra skrivbord istället för att lämna kontoret och sitta ner till en hälsosam lunch (skyldig). Merparten av tiden, vi tar inte den näbbar vi behöver och komma bort från kontoret för minst en stund ett par gånger om dagen (skyldig).

Så . . . Jag gör ett åtagande till mig själv att få passa. Främst för att bara tona upp och vänja sig vid att inte väger 87 pounds längre. :-)

Några övningar du kan göra vid skrivbordet:
2.
Gör borrar: körs på plats (som fotbollsspelare) under 1 minut. Gör detta flera gånger om dagen

Ta en verklig paus för lunch. Äta hälsosamt! Sallad är bara hälsosamt om det inte laddas ner med alla de "goda (högt kaloriinnehåll) stuff", gör det en vanlig sallad, kalorifattig dressing, eller ingen dressing.

Då . . . promenad runt kvarteret ett par gånger. Drick stora glas vatten, stretch och sedan gå tillbaka till arbetet.
3.
Om du har vikter, använda dem under hela dagen.

Sträckor, dessa du kan göra när du känner ett behov, också en lindring av stress!

Gör dig av med skräpmat. Ersätt med grönsaker, selleri, morötter, rädisor . . . . Eller riskakor. Dumpa ut läsk, och ersätta med vatten, eller låg kalori juice.

Om du hittar du halkar, värva en vän som hjälper dig att stanna på rätt spår. Även om din vän och övning kompis på andra sidan stan, eller över hela världen.

Om du behöver en virtuell träning kompis, låt mig veta!

komma i form, Kathy Ritchie


Previous:nothing Next:hur man: bränna upp kalorier roligt och enkelt sätt

Relaterade artiklar


 • hur man hoppar över din tid
 • övningar för att tona rumpan
 • hur man skriver en kort dödsruna
 • hur man kan stoppa TPn
 • när du ska ta ett tidigt graviditetstest
 • vad som gör öron arbete?
 • hur till göra min menscykel ljusare
 • effekter av testosteron
 • hur påverkar salt pH i vattnet?
 • headlice råd
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com