hur man sparar pengar på sjukvårdskostnader och läkemedel

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-07-16
Denna artikel handlar om hur man sparar pengar genom att leva en hälsosam livsstil. Om du fokuserar på hälsa och förebyggande underhåll, kommer du sannolikt inte behöva ta många eller några droger. Din läkare besök kommer att vara ett minimum. Detta kommer att spara massor av pengar på försäkringar co betalar och kostnaderna drog

Du behöver:.
Hälsosam kost plan
. Träningsplan.
Starka motivation.


1.
Följa en bra mat plan. www. mypyramid. gov innehåller all den information som du behöver för vuxna och barn. Om du är överviktig, kan få till din målvikt möjligen kunna eliminera behovet av att ta läkemedel mot högt blodtryck, diabetes typ II, högt kolesterol och andra fattiga livsstilsrelaterade sjukdomar. Att hålla en mat dagbok verkligen, verkligen fungerar i enlighet fokuserad och vistas på din plan. När dina vänner, familj och kollegor försöka driva ohälsosam mat på dig, konsekvent välja hälsosamma livsmedel. Efter cirka ett år kommer de förstå att du menar allvar med din hälsa och kommer att sluta försöka trycka onyttig mat och faktiskt kommer att börja att tillgodose dina hälsosamma val och inspireras av dem.
2.

Starta en bra övning plan. www. mypyramid. gov har information om motion också. Yoga, styrketräning, aerobics och ger dig en heltäckande träning. Deltar i dessa aktiviteter minst 3 ggr i veckan. Detta kommer att förhindra eller minska behovet av att ta droger eller få behandling för hjärtsjukdom, fetma och andra problem.
umgås med människor som gillar att göra saker aktivt, som tennis, simning, löpning etc, snarare än med människor som gillar att äta och sitta. Om du följer en träningsplan konsekvent för ett par månader kommer det bli en vana och din kropp kommer att längta efter det.
3.
Ha en positiv attityd. Skratta ofta. Vara runt positiva människor. Ta inte saker så allvarligt. Stress har en stor negativ inverkan på din hälsa och kommer att orsaka problem som kommer du till läkaren.
4.
Vara förutseende om din hälsa i att tala med din läkare. Ha kunskap om vad recept du tar och om de är nödvändiga. Fråga om laborationer och röntgenbilder du får och se till att undvika dubbelarbete på dessa tester.
5.
Besluta att göra detta till ditt nya sätt att leva och aldrig gå tillbaka till din gamla sättet. Du kommer att spara massor av pengar i medicinska räkningar.

tips och varningar


 • Se till att du får den rekommenderade fysiska prov efter din ålder, och få regelbunden tandvård checkups
 • Kontrollera med din läkare för att se var du står med din hälsa. Är det några särskilda resultat du skulle vilja se förbättras som en följd av din nya livsstil, till exempel, lägre kolesterol eller lägre blodtryck?


 • Previous:nothing Next:hur man gör hicka försvinna

  Relaterade artiklar


 • Vilka är biverkningarna av Premarin?
 • vecka 29 graviditeten information
 • var man hittar information om HPV-vaccin
 • självförtroende tips
 • gemensamma graviditet frågor & svar
 • hur du gör ditt barn att sova
 • billiga lösningar för värmevallningar
 • hur man kan förhindra överdriven svettning - 4 steg
 • sunda matvanor planer för gravida kvinnor
 • naturlig smärtlindring på arbetskraft
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com