klimakteriet symtom och åtgärder

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-07-05
Menopause är något som alla kvinnor så småningom kommer att ställas inför. Erkänner de förändringar och symptom som deras kroppar kommer att gå igenom är halva slaget, finna åtgärder för att rätta till dessa symptom är den andra halvan. Tur att vi lever i en tid där mycket forskning har gjorts och åtminstone det kan finnas viss lättnad i att veta att symtomen vid klimakteriet kan styras

värmevallningar

Värmevallningar är en av de vanligaste klagomålen bland kvinnor i klimakteriet. En hälsosam kost har varit känt för att vara en stor hjälp när det gäller värmevallningar. Livsmedel som sojaprodukter, livsmedel som innehåller mycket vitamin E (nötter, frön, mörkgröna grönsaker och havre), och bär är alla kända för att lindra värmevallningar. Silverax, en av naturens mest populära örter har också varit känt för att lindra värmevallningar. För att läsa mer om livsmedel som stöd kroppen under klimakteriet besök referens nedan. Interrupted

Sleep

Avbruten sömn kan bero på en rad andra symptom, men den har också mycket att göra med alla hormonella och nedgångar som pågår inuti kroppen. Få 30 till 45 minuter motion per dag kommer att hjälpa hormonerna inte bara balansera ut men det kommer också att använda upp överskott energi så att kroppen är fin och redo för sömn när tiden är rätt. Om avbruten sömn blir för mycket av ett problem anser att tala med din läkare om ett effektivt och säkert sova stöd.

Vaginal torrhet

Vaginal torrhet kan lägga sordin på en massa saker, speciellt din romantiska relation. Det finns många över disk kommersiella smörjmedel som kan hjälpa dramatiskt med vaginal torrhet. Det är viktigt att alltid köpa ett glidmedel som är vattenlöslig, färglös och oparfymerade, så att du undviker risken för att ha någon typ av allergisk reaktion. Östrogenbehandling kan också bli nödvändigt, särskilt om orsaken till torrhet beror på en låg nivå av östrogen nivåer.

Humörsvängningar

Humörsvängningar är bara isär i klimakteriet, men även de kan avlastas av några bra val. Johannesört har varit känt för att lindra ångest och depression, tillsammans med en balanserad kost och motion. Att ha en hälsosam stödsystem är också till hjälp när det handlar om humörsvängningar under klimakteriet. Ett bra samtal med en gammal flickvän kommer att fixa någon dålig dag.

Viktökning

Många kvinnor tycker att de går upp i vikt under klimakteriet. Detta beror på olika orsaker, två är att den fluktuerande hormoner avbryta metabolism och sedan finns det också vätskeansamling. Det rekommenderas att kvinnor i klimakteriet dricka minst 1208 ounce glas vatten per dag och undvika läsk och alkohol så mycket som möjligt. Och igen, håll dig till ett näringstillskott balanserad kost tillsammans med daglig motion.

Previous:nothing Next:FSH-nivåer under klimakteriet

Relaterade artiklar


 • den bästa lättnad för hemorrojder
 • fitness tips för mammor att
 • diet plan för barn med ADHD
 • pool övningar för barnen
 • hur man använder bromokriptin
 • hur förmå labor den naturliga vägen
 • Vilka är orsakerna till en förhöjd vita blodkroppar?
 • hur man beräknar mg / kg / dag
 • hur du kan hjälpa Alzheimers hjärnan med naturliga kosttillskott
 • hur man använder dutasterid
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com