hur man kan förbättra din hälsa och hålla sig frisk

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-08-25
Denna artikel kommer att ge dig tips och råd om hur du kan förbättra din hälsa och hålla sig frisk

Du behöver:. .
affischen styrelse
Markörer.
Klistermärken.
Två tejp eller spik.
band.
häftapparat.
hammare


1
FOOD -. . försöka äta så frisk som möjligt och håll dig borta från fet och eller stekt mat. äta mindre och äta hemma mer. för det mesta, kan du fixa hälsosammare mat hemma än du kan få på en restaurang och det kommer också att spara pengar i slutändan. om du har att äta ute, prova och göra hälsosamma val.
2
utövande -. anmäla dig till ett gym eller bara ta en rask promenad och kom i gång. det finns inget bättre än motion för att förbättra din hälsa, ge dig energi och gör dig att må bättre om dig själv
3
VITAMIN -. . börjar ta en multi vitamin och se till att din kropp blir allt den behöver för att göra vad det har att göra
4
VILA -. . vara säker och vila mycket. inte över arbetet kroppen. får rätt mängd sömn som kroppen behöver och du kommer att ha mer energi under dagen.
5
VIKT -. titta på din vikt. ta reda på vad din idealvikt är väl att vara och arbeta mot det målet. Du behöver inte komma dit över en natt utan alltid ha det i åtanke och arbeta för det. övervikt kan orsaka en hel del hälsoproblem
6
Rökning förbjuden -. . rökning kan orsaka lungcancer, tömma din energi och orsaka andra hälsoproblem
7. .
alkohol-ett glas rött vin kan vara bra för hjärtat men för mycket alkohol kan orsaka leversjukdom och andra hälsoproblem. .
8
No Drugs-hålla sig borta från beroendeframkallande eller skadliga droger som inte ordinerats till dig av din läkare. ett recept som din läkare ger dig är ok. Han gav den till dig av en anledning som blodtryck eller diabetes, etc.
9
CHECK UPS -. gå till doktorn och få regelbundna kontroller, physicals etc. om något är fel, måste du ta reda på det tidigt och ta hand om det
10
utföra kontroller -. . utföra visuella eller fysiska kontroller av kroppen själv. hålla utkik efter alla klumpar eller ovanliga saker som blod i urinen eller avföringen. om du märker något fel, komma till läkare och låt dem veta.

de tips och råd ovan är alla ganska sunt förnuft idéer och kan vara lätt att genomföra med lite vilja och ansträngning. kom ihåg, du får bara ut något som du lagt ned på det, så var medveten om vad du lägger i din kropp och hur du behandlar det.


Previous:nothing Next:hur säkert utöva som senior

Relaterade artiklar


 • Kan jag ge mina barn förkylningsmedicin?
 • hem graviditet tips
 • Hur länge löss gnetter leva?
 • Fakta om fiskolja för barn
 • röda korset HLR fakta
 • vad som orsakar en hög PSA nivå?
 • förståelse resultat blodplasma
 • Vad gör det kardiovaskulära systemet?
 • hur man kan spara miljö och pengar nu
 • biverkningar efter avslutad användning av p-piller
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com