bröst överbelastning rättsmedel för spädbarn

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-10-23
Bröst trängsel och instängdhet är ett vanligt tillstånd hos barn och spädbarn. Det är normalt inget allvarligt och det krävs bara lite huskurer för att lossa slem uppbyggnad och sekret fångad i svalget som orsakar bröst överbelastning. Dessa åtgärder är ofarliga, och de flesta innefattar saker du förmodligen redan har hemma

Du behöver:. .
Stöd och starka vilja

luftfuktare

Kör en luftfuktare på natten i det rum där barnet sover. Hydratisering i luften kommer att bidra till att ge fukt och tydlig barnets lungor så han andas in frisk fuktig luft inte torr luft, som bara kommer att förvärra problemet. Torr luft kan kompromissa och skada lungorna eftersom det är svårt på redan ömma vävnad. Varm och kall dimma kan användas även varm dimma är oftast bättre för bröstet trängsel, eftersom det hjälper till att bryta upp slem pluggar snabbare samtidigt lugnande de drabbade områdena.

Saline nässpray

Använd en saltlösning nässpray eller en saltvatten blandningen och skjuta in den i barnets näsgångarna flera gånger om dagen. All inträngning av saltvatten nässpray är säkert så länge det bara är "saltlösning" inte en kombination av något annat eller en medicinerad sorten. Den saltvatten kommer att bryta ner slem som gör det möjligt att rinna ut på så sätt minska trängseln. En stor del av tiden bröstet trängsel sprider sig till näsan och yttrar sig som nästäppa så kopplar dessa passager kommer att hjälpa brösthålan öppna.

Nässugen och chef Höjd

Sätt en nässugen i barnets näsa och suga ut slem. Sedan lyfta barnets huvud något så hon sover med huvudet upp, vilket gör att trängseln att rensa ur deras näsa och uppmuntra till bättre cirkulation. Den höjd hjälper hjärtat att pumpa blodet genom kroppen, vilket lindrar bröstet trängsel som det stimulerar en endorphine att tillverkas som bekämpar den okända blockeringen.

Vicks Vaporub

Gnid en klick Vicks Vaporub på barnets bröst. Gnid in och använda enligt anvisningar på förpackningen. Detta lättar på trycket orsakade av överbelastning och hjälper till att bryta upp det. Plus att det har en lugnande och dämpande läkemedel adderas till den för att hjälpa barnet sova lugnare.

Steam

Slå på duschen på och kör varmt vatten så badrummet börjar ånga upp. Sitt med barnet i ångan i 10 till 15 minuter, två gånger om dagen tills överbelastning försvinner. Inandning av ånga kommer att bidra till att öppna bröstet hålrum och rensa ut trafikstockningar.

Previous:nothing Next:lever funktioner hos människor

Relaterade artiklar


 • vanligt virus hos barn
 • den bästa medicinen för spädbarn med sköldkörtelproblem
 • varför skelett och nervsystem arbetar nära tillsammans?
 • hur man förbereder sig att bli gravid
 • hur du behålla din nuvarande vikt
 • hur man kan bota en spädbarn rinnande näsa
 • prostata behandlingar
 • Hur du tar värktabletter under graviditeten
 • hur man mäter blodtrycket effektivt
 • exempel på goda bakterier eller svampar som gynnar människor
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com