hälsa användningar av Neem olja

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-10-24
Neem olja är en olja som pressas ur frukter och frön av vintergröna Neem trädet. Neem olja har använts i tusentals år som en helande tonic för alla typer av krämpor. Neem är känt för sin hud-läkande egenskaper och förmåga att avvärja skadedjur. Neem olja är mycket koncentrerad, så det tränger in djupt i huden. Pure Neem olja kan hittas online eller i hälsokostbutiker

Du behöver:. .
Stöd och starka vilja

Egenskaper

Neem är en potent miticide, fungicid och insektsmedel. Neem lämnar också kontroll svamp och svarta fläckar på växter. Neem olja är också en anthelminitic, vilket innebär att den har förmågan att utvisa maskar och parasiter ur kroppen. Dock bör Neem aldrig användas på barn under 12 år eftersom det är för stark. Neem olja kan orsaka ett barn att gå i koma, om det intas.

Eksem

Eksem är en hudsjukdom som kännetecknas av röd, inflammerad hud och sår och skador. Eksem drabbade upplever också extrem torrhet och klåda. Neem olja har visat sig minska symtomen på eksem eftersom det bidrar till att minska inflammation.

Pest Control

Neem olja har en stark, tydlig vitlök lukt som avvisar insekter. Neem innehåller även en ingrediens som kallas azadiraktin, som är känt för att förhindra insekters tillväxt genom att försämra larvstadiet från molt till en vuxen. Många skadedjursbekämpning produkter är genomsyrade med Neem olja eftersom det har visat sig vara mycket effektivt. Neem är också ett mer naturligt alternativ till kemiska-lastad myggmedel.

Bug bites och skrubbsår

Neem olja är ett starkt antiseptisk och är laddad med näring. När den appliceras direkt på huden, hjälper neem olja för att minska smärta, inflammation och klåda som orsakas av bug bites eller andra hudavskrapningar.

Moisturizer

Neem olja kan också användas som en fuktighetskräm. Neem olja innehåller mjukgörande ämnen och vitamin E som återställer fuktbalansen i huden.

Previous:nothing Next:hur många kalorier för att gå ner i vikt?

Relaterade artiklar


 • russin gin botemedel mot artrit
 • Vilka är användningsområdena för preventivmedel?
 • hur man köper organ magneter för ångest
 • hur man undviker och förebygga svininfluensa
 • gratis kid motion planer
 • graviditet samråd frågor
 • naturliga baby schampo recept
 • hur läka ischias
 • fiskleverolja botemedel mot graviditet högt blodtryck
 • hur man läser obduktionsrapporter
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com