hur många kalorier för att gå ner i vikt?

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-10-24
Viktminskning verkar ofta som ett mysterium. Självklart är det i samband med den mat du äter. Varje 3. 500 kalorier du subtrahera från din kost bör dra ett halvt kilo från din vikt, i teorin. Men inte alla kalorier är skapade lika och dramatiskt minska kaloriintaget ändrar sammansättningen av din kropp. Här är vad du behöver veta om att skära kalorier för att gå ner i vikt

Du behöver:
stöd och starka vilja

Beräkna kalorier för att bibehålla Vikt

Till. att snabbt beräkna hur många kalorier du behöver äta för att gå ner i vikt, ta din vikt och multiplicera det med 17. Om du väger 140 pounds, bör du äta ungefär 2. 380 kalorier. Detta förutsätter att du är måttligt aktiv. Om du är mycket stillasittande, multiplicera din vikt med 14. Om du är mycket aktiv, multiplicera din vikt med 20.

Minska kaloriintaget

När du vet vad som krävs för att behålla din kroppsvikt, vet du att minska antalet kalorier du tar in under detta belopp bör orsaka du gå ner i vikt. Självklart, om du slutade äta helt och hållet, skulle du gå ner i vikt mycket snabbt, men inte lika snabbt som du kanske tror. Din kropp sparkar i svält-läge när du skär kalorier också dramatiskt. Prova att sänka ditt kaloriintag genom att bara 10% till 15% i 4 veckor. Under denna tid, se till att du äter fem eller sex gånger om dagen, och se till att du tar i 30% till 40% av dina kalorier på protein och 30% till 40% i komplexa kolhydrater som frukt och grönsaker. Äta håller ofta kroppen från att falla i svält-läge. Att äta protein hjälper till att behålla muskelmassa, vilket är viktigt eftersom muskler bränner kalorier snabbare än andra vävnader i kroppen.

utöva mer

Även 30 minuters motion om dagen kan verkligen hjälpa dina ansträngningar viktminskning. Motion håller musklerna starka och bränna kalorier. Det är också bra för dina ben, ditt hjärta, dina lungor och din totala utseende.

Previous:nothing Next:öronvärk lättnad

Relaterade artiklar


 • hjärtsjukdomar och stroke terapi
 • hur man köper astmamedicin
 • När ska man börja hospicevård
 • enheter som ska användas för Peyronies sjukdom
 • förebygga eksem hos spädbarn
 • ångest och panik lättnad hos barn
 • biverkningar av progesteron kräm
 • hur man skriver en dödsruna för någon som begått självmord
 • Smärtlindring under VBAC arbetsmarknaden
 • vad finns behandlingar för premenopausala kvinnor?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com