sammanfattning akne botemedel

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-10-24
Acne kan drabba alla oavsett ras, ålder eller hudtyp. Inte alla över disk och receptbelagda behandlingar fungerar för att klara upp akne effektivt. Huskurer kan vara mycket effektiva vid behandling av akne och de är ibland säkrare att använda och skonsammare för huden

äppelcidervinäger <.

Äppelcidervinäger är en mycket effektiv behandling mot akne. Badda organiska äppelcidervinäger direkt på ditt ansikte två till tre gånger om dagen att klara upp akne. En intressant knep för att bli av rodnad på huden är att ta två Alvedon (antiinflammatoriskt) och sedan tillämpa Visine droppar i ansiktet. Tillämpa isen till röd områden kommer också att bidra till att minska inflammation och svullnad.

Blanda 1 msk. majsstärkelse med 1 till 2 tsk. äppelcidervinäger eller vit vinäger och gnid pormaskar. Låt blandningen stelna, så att sitta i 15 till 30 minuter. Tvätta blandningen bort med varmt vatten med en tvättlapp. Detta bidrar till att dra ut bakterierna och för att rensa porerna.

Magnesiumhydroxidsuspension eller äggvitor

vita Mjölk är ett annat bra botemedel mot akne. Sandskädda äggvitor på dina finnar att dra ut orenheter från huden. Du kan också sprida ett tunt lager av mjölk av magnesia över ansiktet. Låt det torka och sedan torka bort det med en varm, fuktig disktrasa. Mjölk från magnesia gör för en billig ansiktsmask.

Sätt 2 koppar vatten i en kastrull på spisen. Lägg 3-4 droppar varje pepparmynta olja och lavendel olja i vattnet. Låt blandningen ett rullande koka. Drapera en handduk över huvudet och håll ansiktet över ångan. Denna typ av växtbaserade mask bidrar till att mildra din hud och fräscha upp ansiktet.

Oatmeal

Cook upp ett parti av havremjöl. Låt havregryn svalna i kylskåp och gnugga i ansiktet. Blanda i lite honung om du vill när du lagar mat i havremjöl. Låt blandningen sitta på ditt ansikte för 10 till 15 minuter. Skölj bort med varmt vatten och sedan stänk kallt vatten i ansiktet. Försiktigt klappa ansiktet torrt med en ren, torr handduk.
Slutligen, för att bota akne snabbt, blanda 1 /2 kopp iskall mjölk med 1 till 2 tsk. riven muskot och tillämpa till de drabbade områdena innan sängen. Låt blandningen sitta hela natten och skölj sedan av med varmt vatten på morgonen som en del av din vanliga rutin.

Previous:nothing Next:klimakteriet & binjureinsufficiens

Relaterade artiklar


 • hur du tar reda på vad som orsakar nässelutslag
 • barn beteende modifiering
 • artros behandling under graviditet
 • hur man har ett "skitkul" graviditet
 • hur man vänja sig bära bifokala
 • hur man behandlar en feberkramper
 • symtom vid 10 dagars dräktighet
 • Vilken är den bästa tiden att göra ett graviditetstest?
 • hur man förebygger feberkramper
 • FSH-nivåer under klimakteriet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com