fakta Medicare om

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-04-29
För att berättiga till Medicare, måste du 65 år eller äldre eller få diagnosen permanent njursvikt eller andra kvalificerade funktionshinder. Sökande som är 65 år är automatiskt berättigade till inskrivning i Medicare. De som inte vill anmäla kan välja bort under deras första inskrivning period. Om en person är för närvarande omfattas av en makes plan för sjukvård, kan han välja bort, men anmäler senare om planen inte längre är tillgänglig. Medicare abonnenter är inte skyldiga att anmäla sig till både plan A och plan B. Vissa Medicare abonnenter anmäler bara i ett Medicare planen och komplettera med ett annat försäkringsbolag för att få full sjukersättningar

Identification

Medicare är landets största sjukförsäkring program, försäkring mer än 40 miljoner äldre och funktionshindrade amerikaner. En lista över kvalificerade funktionshinder finns inte på Medicare hemsida och kommer att utvärderas från fall till fall, med patientens tillstånd och hans förmåga att skaffa sjukförsäkring tagit stor hänsyn.

Behörighet

Alla personer över 65 år eller personer med funktionsnedsättning godkänd måste registrera online, via telefon eller via mail inom tre månader fyller 65, men inte mer än sju månader efter. Underlåtenhet att anmäla dig under "inskrivning period" kan resultera i en ökad premie (beräknat med en procentenhet för varje år som Medicare hade kunnat få, men var inte). Allmänna inskrivning varar från 1 januari-31 mars varje år.

Del A

Enligt Medicare omfattar del A (sjukhus försäkring) sjukhusvård, kritisk sjukhus tillgång, kunnig vårdhem (exklusive långtidsvården ) och palliativ vård. Alla vård täckning som en del i del A skall anges i sjukförsäkring databasen. Del A kräver inte en premie. De personer som inte uppfyller kraven för del A, eftersom de inte betalar tillräckligt Medicare skatter kan köpa in i planen efter det fyllt 65 år. Ekonomiskt stöd kan tillhandahållas och intresserade personer bör kontakta social trygghet på (800) 772-1213.

Del B

Enligt Medicare omfattar del B (läkarintyg) läkare "tjänster, öppenvård sjukhusvård och vissa andra medicinska tjänsterna att del A inte täcker, t. ex. tjänster av fysiska och arbetsterapeuter och några hemsjukvård. Alla tjänster som omfattas, varaktig medicinsk utrustning och andra förnödenheter måste anses medicinskt nödvändiga av en läkare eller specialist och godkännas. Alla vård täckning som en del av del B beskrivs i sjukersättningar databasen.

Storlek

I 202C den genomsnittliga Medicare Part B bidraget var $ 96,40 per månad. Denna sats kan ändras årligen och är alltid förutbestämt av den försäkrades inkomstnivå. En prislista tilldelas årligen och kan granskas genom att besöka Medicare webbplats.

Previous:nothing Next:testosteronbehandling

Relaterade artiklar


 • orsaker till förhöjda leverenzymer hos barn
 • Vilka är funktionerna i ett stetoskop?
 • fakta Medicare om
 • lindriga symtom ms
 • vad som orsakar allergier på vintern?
 • preventivmedel påverkan på graviditetstester
 • hur man läser en ultraljudsundersökning
 • vad är en kreditkontroll för sysselsättningen?
 • symtom på sköldkörtelrubbningar problem under graviditeten
 • testosteronbehandling
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com