vad som orsakar allergier på vintern?

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-04-24
Många människor lider av säsongsbunden allergi, pollen från de knoppande träd och växter på våren, medan andra lider av allergier året runt. Varje person är unik och kommer att ha olika reaktioner på olika allergi triggers. Men det finns några saker som är runt hela året som visar dina allergiska reaktioner

Damm

Damm är en året runt-allergener, är det som finns i hem, bilar och företag. Människor som är allergiska mot damm kan uppleva andningssvårigheter, klåda, rinnande ögon och även flammig utslag på huden när den utsätts för damm.

Mold

Hittade i fuktig fuktiga platser och i många hem, är mögel ett allergen som kan orsaka allvarliga hälsoproblem. Om du lider av huvudvärk, illamående, hosta, andningsproblem och även problem med synen, du kanske har utsatts för mögel och kommer förmodligen att upptäcka att du är allergisk mot det.

Vintergröna träd och buskar

Medan en spelar inte nödvändigtvis tänker på en stor gammal gran eller järnek buske som ett allergen, det finns människor som är allergiska mot dem och pollen de producerar. Detta innebär att även under vintern, kan dessa människor lider av allergiska reaktioner.

Matallergier

Födoämnesallergier är inte säsong, de har ingenting att göra med vädret eller pollen och kan orsaka en reaktion som helst personen är utsatt för eller äter den mat de är allergiska mot

Sunlight.

är sällsynt, men existerar en solljus allergi, och människor som lider av den inte kan utsättas för direkt solljus när som helst på året. Detta inkluderar vintern när snön ligger på marken eftersom solen fortfarande skiner, ibland ganska ljust.

Previous:nothing Next:vikande tunna linjer i spädbarn

Relaterade artiklar


 • preventivmedel påverkan på graviditetstester
 • vad som orsakar allergier på vintern?
 • lindriga symtom ms
 • symtom på sköldkörtelrubbningar problem under graviditeten
 • orsaker till förhöjda leverenzymer hos barn
 • barnreumatologi sjukdomar
 • vikande tunna linjer i spädbarn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com