Hur man själv ta hand om massörer

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-05-20
Att ta hand om andra är ditt yrke. Ta hand om dig själv är avgörande för din dag till dag minnet av varför du gör det du gör, och för att försäkra en hälsosam förmåga att prestera ditt allra bästa för 20-40 år i en mycket krävande yrke. De flesta terapeuter använder dagordningar till schema med kunder. Blyertspenna i ett möte eller yoga för dig själv! Inrätta en regelbunden veckovis eller varannan vecka tid att få en "dos av er egen medicin. " Du hittar det friskar dig och håller dig frisk och stark till förmån för att tjäna andra. Medan du får, du lär dig. Det är ett bra sätt att ta in fortbildning och koppla av. Överväg får regelbunden massage en nödvändighet, precis som du skulle uppmuntra dina kunder att
1.
Buddy Up! Upprätta ett nätverk av 2-8 andra terapeuter med gratis stilar till utbyte med på en roterande basis. Ju fler desto roligare! På detta sätt finns det gott om schemaläggning alternativ och massor av ny information att dela på. Sträva efter att få och ge var och varannan vecka. Din kropp och dina kunder kommer att tacka dig! Du kommer att väcka sådan friskhet till bordet!
2.
Joyful ansträngning. Njuter vårt arbete som massageterapeuter är lätt, men ibland politik eller pappersarbete får vara en knepig uppgift. Oavsett vad du sysslar med, gör det med känsla för glada egenföretagare uppmuntran att hålla belastningen ljus och din krydda tänt hela livet. Lyft ditt hjärta, dra tillbaka skulderbladen som om "kysser" ryggraden, balans huvudet bättre, och sätta ett leende på läpparna. Hum lite glad sång, och snart kommer du att känna sooooo mycket bättre och arbetet kommer att verka som spela igen.
3.
Vila och återskapa. Etablera ordinarie arbetstid så att dina kunder vet när de kan räkna med dig, och ställa regelbundna tider för lek och utforskning av den naturliga världen utanför din dörr. Korrekthet är lugnande för den äldsta aspekterna av vår humana varelser. Vår biorytmer bestämmer vår hälsa. För friska hjärtfrekvens, hormonella cykler, känslomässig balans och fysiska hälsa arbete och lek och vila på regelbundna tider varje dag.
4.
näring din friska jag. Det är lika lätt att äta bra som det är att gräva din grav med tänderna. Båda kräver resor till butiken, några förberedelser, och en snabb stund för att konsumera. En leder till en hälsosam kropp och själ, den andra till en tålmodig väg till graven. Se till att ditt vatten är rent och maten ekologisk åtminstone. Drick ett fullt glas vatten i timmen. Håll endast friska saker i ditt skafferi och kylskåp. Göra flera mellanmål-förpackningar när bereda måltider, så att du alltid har en praktisk grab-and-go i morgon.
5.
Flytta och Groove. Ja, ja du kan vara en viss typ av trött i slutet av en lång massage dag, främst därför du bara har använt en del av din muskuloskeletala kapacitet. Du har redan bevisat det för dig själv: du kommer känna dig mycket mer energi när du tränar. Schemalägga tid för att använda gym, tar en klass, tar en lång promenad eller cykeltur eller åtminstone sätta på lite musik och dans innan middagen. Buddy upp med en personlig tränare för att identifiera de saknade rörelser i din repertoar, och göra några särskilda crosstraining 2-3 gånger i veckan för att motverka framåt lastning av ockupationen. Fitness är sin egen belöning, och dessutom kommer du att locka fler kunder som vill ha vad du har när du är buff!


Previous:nothing Next:hur du kan hjälpa din fru att minska stress

Relaterade artiklar


 • Hur man naturligtvis bota hög FSH
 • testosteronbehandling
 • rättsmedel för darrningar i händerna
 • hur du kan hjälpa din fru att minska stress
 • hur man får en fantastisk solbränna och undvika solbränna
 • vikande tunna linjer i spädbarn
 • vad är en kreditkontroll för sysselsättningen?
 • hur man desinficera och rengöra en svamp
 • hur man läser en ultraljudsundersökning
 • orsaker till alkoholmissbruk
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com