de typer av östrogen grädde

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-05-28
Det finns många olika typer av östrogen grädde. Vissa kan vara från naturligt framställda östrogen medan andra inte är

naturligt östrogen

naturligt östrogen krämer är gjorda av människor eller växter (soja, yam) östrogen, vilket gör det naturligt för människan att använda. När östrogen är skräddarsydd för att kvinnans kropp, det kallas bioidentical östrogen grädde. Tidigare former av östrogen grädde gjordes från hästens urin, och medan häst östrogen liknar mänskliga östrogen, kan det aldrig vara samma. Som ett resultat av kvinnor som använder denna form av östrogen ofta erfarenhet negativa bieffekter mycket starkare än med naturligt östrogen grädde.

Receptbelagda Östrogen

Prescription östrogen krämer är endast tillgängliga på ett recept från din läkare. Det finns många olika typer av recept östrogen krämer, en del gjorda av växt östrogen och andra från häst urin. Tala med din läkare om östrogen grädde som ordineras att lära sig mer om det och hur det kan påverka din kropp

Over-the-Counter Östrogen Krämer

Det finns vissa former av over-the-counter östrogen krämer. dessa kan dock inte kontrolleras av Food and Drug Administration. Som ett resultat kan halterna av östrogen i varje märke och även varje parti varierar kraftigt. Det är omöjligt att säga om det finns mer östrogen i ett senare köp av over-the-counter östrogen grädde, eller vice versa, så resultaten varierar kraftigt. Det rekommenderas att kvinnor pratar med sin läkare innan experimentera med over-the-counter östrogen krämer.

Konjugerad östrogen Cream

konjugerad östrogen krämer är gjorda av en kombination av kvinnliga östrogen hormoner. Dessa naturliga östrogen strävar efter att ersätta östrogen i kvinnans kropp inte längre kan producera i tillräckliga mängder. Dessa krämer är används för att behandla vaginala förändringar som orsakas av menopaus.

Fytoöstrogen Cream

Fytoöstrogen hjälper en kvinna reglera hennes hormonnivåer som helst det finns en obalans. Många kvinnor använder fytoöstrogen krämer för att hjälpa till med låg sexlust, hudproblem och till och med urininkontinens.

Previous:nothing Next:hur man kan bota hälsenan smärta

Relaterade artiklar


 • hur man desinficera och rengöra en svamp
 • tecken på en hjärtinfarkt hos kvinnor
 • testosteronbehandling
 • hur du tar bort luftburna kemikalier från ditt hem
 • grupp B-streptokocker behandlingar
 • vad som orsakar allergier på vintern?
 • Hur man själv ta hand om massörer
 • hur du kan hjälpa din fru att minska stress
 • hur man kan öka höjd
 • symtom på sköldkörtelrubbningar problem under graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com