grupp B-streptokocker behandlingar

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-05-04
Center for Disease Control and Prevention anger att många amerikaner är bärare av grupp B streptokocker i sin tarm, vagina, urinblåsa eller hals. I de flesta individer är grupp B streptokocker ofarliga men det kan vara farligt för gravida kvinnor, nyfödda, äldre personer och personer med nedsatt immunförsvar. I de privatpersoner som grupp B streptokocker potentiellt kan vara skadligt, det finns vissa behandlingar som är tillgängliga för att minska eller eliminera mängden bakterier i systemet

Du behöver:.
Vänner.
Gum /Candy.

Behandlingar för grupp B streptokocker hos gravida kvinnor

The American Association Graviditet anges att 15 procent till 40 procent av vuxna kvinnor har grupp B-streptokocker i slidan eller tarmen . Om en kvinna befinns ha grupp B streptokocker när hon är gravid, det finns en potentiell risk att Grupp B-streptokocker kan föras vidare till barnet under förlossningen. Gravida kvinnor med grupp B-streptokocker kan behandlas på två sätt. Kvinnor som löper låg risk för avläggande av grupp B streptokocker på barnet kan ta antibiotika under de senaste veckorna av graviditeten. Individer som bestäms av sina läkare för att vara på en högre risk för överföring av grupp B streptokocker till sina barn kommer att ges antibiotika under förlossningen.

Tidig debut av grupp B streptokocker hos nyfödda

Om en mor som Grupp B streptokocker smittar barnet under förlossningen och om det upptäcks tidigt att barnet verkligen har Grupp B-streptokocker, då barnet behandlas med antibiotika. Vanligtvis tidig debut Grupp B-streptokocker hos nyfödda är lätt att behandla utan många komplikationer.

sen debut av grupp B streptokocker hos nyfödda

Sen debut Grupp B-streptokocker kan förekomma mellan en vecka och några månader efter födelsen enligt direktörerna för hälsofrämjande och utbildning. När detta inträffar kan behandlingen vara svårt. Ofta barn som utvecklar sen debut Grupp B streptokocker sjukdom utveckla sjukdomar, t. ex. meningit eller sepsis. När fler svåra sjukdomar uppstår som ett resultat av Grupp B streptokocker, sedan följer sjukdomar måste behandlas därefter.

Mild Grupp B-streptokocker i Vuxna

Enligt Centers for Disease Control, vuxna som inte är gravid och har Grupp B streptokocker Sjukdomen kan behandlas med antibiotika. Penicillin är oftast den antibiotikum att välja.

Allvarlig Grupp B-streptokocker hos vuxna

Precis som barn, kan vuxna som lider av Grupp B streptokocker sjukdomen att utvecklas hjärnhinneinflammation och detta måste behandlas. Grupp B-streptokocker kan också påverka mjuk vävnad eller ben. När dessa områden påverkas, kan operation bli nödvändig.

Previous:nothing Next:orsaker till alkoholmissbruk

Relaterade artiklar


 • rättsmedel för darrningar i händerna
 • orsaker till alkoholmissbruk
 • preventivmedel påverkan på graviditetstester
 • modern använt metadon och effekterna på det nyfödda barnet
 • hur man läser en ultraljudsundersökning
 • vikande tunna linjer i spädbarn
 • fakta Medicare om
 • grupp B-streptokocker behandlingar
 • orsaker till förhöjda leverenzymer hos barn
 • vad som orsakar allergier på vintern?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com