hur du tar bort luftburna kemikalier från ditt hem

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-05-11
Användningen av kemikalier i rengöringsmedel, tillverkning av mattor, möbeltyger och även byggmaterial gör det allt svårare att fly bort gasningen av luftburna kemikalier i ditt hem.

varningstexterna på många av dessa produkter räcker för att få oss i riktning mot alternativa produkter och sätt att göra saker. Här är 4 sätt att minska luftburna kemikalier i ditt hem som du kan sätta att använda från och med idag
1.
Gör din egen rengöringsprodukter. Våra morföräldrar hem var fläckfritt, och de gjorde det utan att alla nymodig produkter som vi inte tycks kunna leva utan idag. Många av de rengöringsmedel gjordes från vanliga leveranser finns i deras pentryn som bakpulver, citronsaft, vinäger, borax, och peroxid.

göra lite online forskning, eller om du är lycklig nog att fortfarande ha dina morföräldrar i ditt liv, frågar dem om vad de används för att rengöra kommer att ge dig en ny attityd om de kemikalier som du för närvarande använder.

Du kommer troligtvis att upptäcka att din hemgjorda produkter är mer människor och jord vänlig fungerar lika bra, och kommer utan tvekan att bli mer prisvänliga också.
2.

läsa etiketter. Lyckligtvis de allra flesta produkter bär etiketter som lämnar ut de ingredienser som använts. Och om de inte gör det, be om hjälp i butiken, eller få ett nummer för tillverkaren och samtalet innan du köper. Detta kan verka lite överdrivet, men om det är ett stort biljett objekt som matta, trämöbler eller stoppade sittplatser, dessa bitar är sannolikt omkring en stund.

köpa smart första gången kommer inte bara spara pengar, men gör ditt hem till en hälsosammare plats att vara, och spara din familj från att andas in kemikalier som sannolikt kommer stänga av gas i din luft i en mycket lång tid.
3.
Välj ekologiska produkter. Ekologiska produkter undvika användning av kemikalier som har visat sig vara mest skadliga för människor och miljö. Och ja, de kostar ofta mer, men de är väl värt de extra pengar eftersom de kraftigt minska dina långvarig exponering för kemikalier som inte kan göra någonting, men öka dina chanser för ett sundare liv.
4.
Använd en luftrenare Chemical Air att filtrera Air. Det viktigaste ordet här är "kemiska". Luftrenare är utformade med olika föroreningar i åtanke, så det är viktigt att se till att den du väljer har ett filter som är särskilt utformade för att ta bort luftburna kemikalier som kan stänga av gas från rengöringsmedel, mattor, målarfärg och en myriad av andra produkter som är kemiskt baserade.

välja en renare som har en hög verkningsgrad partikel arrestera eller HEPA-filter samt skulle betyda att du också har en renare som kan ta ut sub micron storlek partiklar ner till. 3 mikron, och detta skulle garantera att din luft är så ren som det möjligtvis kan vara 24 timmar varje dag.

Tips och varningar


 • Ett utmärkt HEPA luftrenare att ta bort luftburna kemikalier erbjuds av PurerAir. com-- den HealthMate Plus luftrenare. Se den nu på http://purerair. com/healthmate_plus. html


 • Previous:nothing Next:Hur sluta röka just nu

  Relaterade artiklar


 • modern använt metadon och effekterna på det nyfödda barnet
 • fakta Medicare om
 • Vilka är funktionerna i ett stetoskop?
 • grupp B-streptokocker behandlingar
 • vad är en colonic?
 • hur är en Tubal återföring ligering gjort?
 • orsaker till förhöjda leverenzymer hos barn
 • Hur äter celler mat?
 • hur man läser en ultraljudsundersökning
 • hur man hanterar ilska hos barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com