hur man detox från percocet

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-05-27
Percocet är en opiat som ofta ordineras av en läkare att behandla måttlig till svår smärta. Med dess användning, finns en potential, som med alla narkotiska smärtstillande, för en person att utveckla ett beroende och beroende, eftersom det ändrar kemikalier och receptorer för individens hjärna. När du blir beroende av någon typ av narkotika, det finns en process för att en persons återhämtning. Först och främst kommer det att finnas en period av detox från det beroendeframkallande ämnet
1.
Minska mängden Percocet du ta varje dag. När du börjar få bort Percocet, särskilt efter långvarig missbruk, bör du försöka att minska dosen du tar varje dag. Ibland när man plötsligt slutar ta ett narkotiskt som Percocet kan du få kramper och anfall. Om du försöker hemma detox på egen hand, gradvis minskning är ett säkrare sätt.
2.
Konsultera en läkare eller sjuksköterska. Detta är verkligen det mest effektiva och säkraste sättet att starta en detox regim för Percocet, eftersom det kan bidra till att undvika eventuella medicinska komplikationer som kan inträffa under din karenstid, särskilt om du ska cold turkey. En läkare eller sjuksköterska kan ordinera rätt medicin, som Librium, kininsulfat och baklofen, för att lindra abstinenssymptom och behandla vissa komplikationer.
3.
Tillbaka till din läkare efter ett par dagar. Komma bort av någon form av narkotiska, inklusive Percocet, kan vara mycket svårt. Det är egentligen inte något du bör göra på egen hand. Egentligen kan ett oövervakat detox vara så problematiskt att det kan leda till döden, så du bör verkligen hålla kontakt med din läkare när man gör ett hem detox. Plus, läkare normalt bara ordinera två dagarnas "detox mediciner. " Efter det måste du komma tillbaka in för ett urinprov för att få din nästa recept.
4.
Incheckning i ett bostadsområde detox anläggning. När du går genom indragning från Percocet, är det mycket lämpligt att göra detta under vård av en utbildad bostadsområde detox anläggning. Det är här du hittar en bättre förvaltning av de symptom som ofta följer tillbakadragande och säkerställa att alla komplikationer du kan uppleva behandlas snabbt och effektivt.
5.
Följ upp med ett behandlingshem. När du har gått igenom detox från Percocet, som vanligtvis inte mer än totalt sju dagar, bör du flytta till ett behandlingshem för att behandla din missbruk. Detta hjälper dig att slutföra din återhämtning.

Tips och varningar


 • Enligt Mayo Clinic, deltagande i en 12-stegs program som specialiserat sig på receptbelagda droger är en av de bästa metoderna.


 • Previous:nothing Next:hur man besluta om att ge ditt barn för adoption

  Relaterade artiklar


 • livsmedel som förhindra prostatacancer
 • hur man läser en ultraljudsundersökning
 • hur man detox från percocet
 • vad som orsakar allergier på vintern?
 • Hur äter celler mat?
 • hur man desinficera och rengöra en svamp
 • Hur Mirena arbete för tumör i livmodern?
 • hur man får en fantastisk solbränna och undvika solbränna
 • Hur man naturligtvis bota hög FSH
 • orsaker till alkoholmissbruk
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com