hur man får en fantastisk solbränna och undvika solbränna

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-05-18
Den gyllene brons, glödande solbränna är i och alla vet det. Dock kan ultravioletta strålar från solen gör garvning osäkra genom att öka bildandet av rynkor och risken av sol cancer. Men du kan sola säkert, att få som lyser samtidigt minimera riskerna. I denna artikel kommer vi att diskutera hur man sola säkert och undvika solbränna. Är du redo? . Låt oss börja

Du behöver:.
Solskyddsfaktor
fuktighetskräm.
solglasögon eller glasögon.


1.
Använd solskyddskräm. Använd solskyddskräm när du inte garvning. Eftersom du njuta av solen när du får det sola, är det viktigt att skydda huden från solen vid alla andra tillfällen. Du kan få UV-strålar även när du är i ditt hus, om mörkarna är öppna. Använd minst solskyddsfaktor 15 på huden som utsätts för UV-strålar.
2.
Ansök fuktighetskräm. Ansök fuktighetskräm före och efter solbränna. Använd en fuktighetskräm som hjälper till att läka skadad hud, till exempel vaselin intensivvård lotion eller Lubriderm. En tan visas eftersom din hud försöker skydda sig mot de skadliga effekterna av solen. Genom att tillämpa fuktighetskräm kan du motverka uttorkning och skadliga effekter av solen.
3.
Begränsa din solningstid. Begränsa din tid i solen för att 15 till 20 minuter per sida. Även om du har en mörkare hy och brinner inte lätt, vilket begränsar din tid i solen är hälsosammare för dig. Ta en äggklocka med dig till stranden eller din bakgård och ange det som du ligger på mage och sedan ryggen. Genom att begränsa din tid kommer du att minimera risken för brännskador, utveckla hudcancer och utveckla rynkor.
4.
Använd solglasögon eller glasögon. Många människor anser att deras hud när de solbränna, men de flesta anser inte att skada kan göras för att deras ögon. Du bör alltid bära skyddsglasögon eller 100 procent UVA skyddande solglasögon för att skydda din näthinnor från skadliga strålar.
5.
Undvik solbränna acceleratorer. Använd inte solbränna acceleratorer. Du kan snabbt få en solbränna som är smärtsam, kan resultera i blåsor och kommer att öka risken för hudcancer.

Genom att använda ovanstående tips kan du få en fantastisk solbränna med denna gyllene glöd som ser riktigt bra och hålla sig så säkra som möjligt.


Previous:nothing Next:hur man desinficera och rengöra en svamp

Relaterade artiklar


 • Hur sluta röka just nu
 • hur gå ner i vikt efter din kroppsform (kvinnor)
 • hur är en Tubal återföring ligering gjort?
 • vad är en kreditkontroll för sysselsättningen?
 • hur man hanterar ilska hos barn
 • Hur Mirena arbete för tumör i livmodern?
 • Vilka är funktionerna i ett stetoskop?
 • preventivmedel påverkan på graviditetstester
 • vikande tunna linjer i spädbarn
 • hur man kan minska luftburna allergen utan medicin
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com