hur man får max ur en massage

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-05-21
Har stress? En av de bästa sakerna du kan göra är att få massage. Regelbunden massage är vetenskapligt bevisat att minska de skadliga effekterna av akut eller kronisk stress, förebygga en AZ ordbok full av stressrelaterade sjukdomar. Men det är en konst att utnyttja din tid på bordet för att uppnå total och fullständig avspänning. Oavsett om du är frekventerar din favorit terapeut hemstad massage eller ta in en påkostad kropp lack på en semesterort, det finns tre enkla saker du kan göra för att försäkra dig om bästa massage resultat någonsin
1.
Förbered att slappna av mer fullständigt genom att delta i 20-40 minuter av lustfyllt fysisk träning strax före utnämningen. Musklerna slappnar bättre när det värms inifrån av ett träningspass, och ditt sinne drar nytta av det förbättrade blodflödet. Efter din jog /klass /träningspass, ta en lång, varm dusch och sedan njuta 15-20 minuter av makten slappa i badet eller jacuzzin innan din massage. Sitta tyst i 5-10 minuter före utsatt tid, lyssna på avslappnande ljud omkring dig, och byter från Att göra-läge.
2.
Kommunicera med terapeuten före och när som helst under sessionen om dina förväntningar, komfort och dina preferenser. Olja eller lotion? Doftande eller inte? Djup av tryck och tempo? Värmen i tabellen och rum måste en filt? Musikval och volym? Ambient belysning eller en ögonmask? Kommunicera så ofta du kan för att se till att din terapeut förstår vad du behöver för att koppla av helt. Och för guds skull, stäng av din mobiltelefon innan tumbling på bordet!
3.
Andas och tänka lyckliga tankar. En djup, långsam andning mönster kommer att sätta i gång en kaskad av avkoppling reaktioner i din kropp och själ. Börja med fylligare, längre exhalations att rengöra och rensa kroppen, vilket gör att inandning fas naturligt följa efter. Du kanske tror att inandning som en stor skopa, lyfta upp alla dina bekymmer, smärta och utmattning. Sedan imaging din utandning släppa bördan som duvor flyger ur en trollkarl hatt, eller ballonger stiga till himlen, eller moln upplösning. Andetag för andetag, kommer du att känna din ande bli gladare. Nu börjar medvetet tänka på saker (mindes eller inbillade) som gör att du känner dig lycklig inuti. Du får snart in ett så djupt tillstånd av avslappning att du somnar! Detta signalerar att du är i djupaste tillstånd av avslappning-din kropp har bytt ut kamp /flykt och i vila /återhämtning mode-där den största helande för kropp, själ och ande förekommer

. Tips och varningar


 • Step Beyond: Var noga med att dricka mycket rent vatten före och efter din massage. Processen frigör gifter, och mycket vatten kommer att ge din kropp att rensa ut dem, vilket ger dig en uthärdlig lätthet!


 • Previous:nothing Next:Hur man själv ta hand om massörer

  Relaterade artiklar


 • hur man kan öka höjd
 • lindriga symtom ms
 • testosteronbehandling
 • modern använt metadon och effekterna på det nyfödda barnet
 • vad som orsakar allergier på vintern?
 • vad är en kreditkontroll för sysselsättningen?
 • vikande tunna linjer i spädbarn
 • Vilka är funktionerna i ett stetoskop?
 • hur man kan minska luftburna allergen utan medicin
 • hur man får max ur en massage
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com