hur man kan öka höjd

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-05-16
Frågan om hur man kan öka höjd eller hur man får längre kan låta som något som bara människor som köper och tror på kvällstidningar och sina annonser skulle möjligen fråga. Men människor i alla åldrar verkligen ta reda på hur du kan få längre utan operation eller gå på styltor. Som det visar sig, är det inte att vi kan förlänga den maximala höjd för våra gener, är det att vi ofta inte når den maximala av olika anledningar, så om vi vända dessa villkor, kan vi nå vår högsta höjd. Dessutom inser att dina föräldrar inte heller kan ha nått sin genetiska höjd potential, så bara för att pappa är bara 5Ə "betyder inte att han inte bära genetik för sex fötter. Att vara längre var fortfarande i sin genetik, som du får nu bära. Det finns sätt att få längre för alla åldrar. Denna eHow artikel omfattar olika metoder från mild sätt att öka höjd till sätt att få betydligt längre för vissa människor
1.
För alla åldrar, inte skärper yogaövningar och förblir maximal hydratiserade. Yoga kan inte öka benlängd, men det är inte det enda sättet att öka höjden. Vissa "asanas" kan öka vätska mellan varje ryggraden diskar, och så kan dricka sex till åtta glas vatten om dagen, så kombinera dem för att öka höjden. Gå online eller i ditt bibliotek och hitta yogaövningar speciellt avsedd att öka vätskan i ryggraden diskar. Se om klasser finns i din stad. Du behöver inte ens berätta för dem du vill använda yogan för att öka höjden. Många människor använder samma asanas för att lindra ryggvärk.
2.
För puberteten och vuxen ålder, titta in höjd förbättra övningar. För vuxna kan du lägga till upp till två inches bara genom att ändra din hållning med dessa övningar. För dem som fortfarande i puberteten och växer fortfarande, får höjd förmå övningar hjälpa till att skapa en miljö som hjälper dem att nå en högsta höjd innan deras tillväxt stängs av permanent. Se "växa längre övningar" på walktallshoes. com. Några av dessa är faktiskt yoga och kommer att behandla förslaget i steg ett.
3.
För vuxna, få Hellerwork behandlingar. Hellerwork är en form av djup vävnad massage för att behandla och bota många sjukdomar grundar sig på antagandet att de flesta mänskliga organ onaturligt är komprimerade. Gång på gång, människor som har slutfört Hellerwork sessioner upptäcka de är högre än de var innan. Behandlingarna är ganska intensiv, så var beredd, och vara säker på att din läkare är mycket erfarna och vet vilka förutsättningar du kan ha som skulle leda till att du måste undvika behandlingarna.
4.
För barn upp till början av puberteten, öka humant tillväxthormon naturligt. Skratt, meditation, djupandning och optimal näring är kända för att naturligt öka humant tillväxthormon, som du inte vill hämmad under tillväxtåren. Det är lättare för barnen att komma in i saker som meditation och djupandning med andra sin egen ålder. Se om det finns workshops, läger eller klasser för ungdomar att undervisa och främja exemplarisk kost, meditation och djupandning. Forskning livsmedel speciellt kända för att öka humant tillväxthormon naturligt, men var försiktig med dyra kosttillskott med ingen forskning bakom dem.
5.
För barn upp till början av puberteten, har sina läkare titta till ny forskning med att ge ditt barn humant tillväxthormon även om ditt barn inte har någon hormon brister. Göteborgs pediatrisk tillväxt Research Center I Sverige har funnit denna kan hjälpa barn att växa ibland betydligt högre även om det skulle visa sig att de ska hamna väldigt kort. Missbruk av humant tillväxthormon kan få förödande konsekvenser, är så bara läkare får övervaka ett sådant program.

Tips och varningar


 • Kontrollera med din läkare innan stirrar alla av dessa projekt.
 • här artikeln inte diagnostisera, behandla eller bota sjukdom, och ersätter inte din läkare. Författare friskriver ansvar och erbjuder artikeln för utbildningsändamål bara. Föräldrar är ansvariga för verksamhet som omfattar deras barn. Författarens artiklar är registrerade hosnationella Copyright Office och skyddas med Copyscape


 • Previous:nothing Next:hur man kan stärka barns muskler

  Relaterade artiklar


 • Vilka är funktionerna i ett stetoskop?
 • Hur man naturligtvis bota hög FSH
 • Hur äter celler mat?
 • hur man kan stärka barns muskler
 • fakta Medicare om
 • Hur Mirena arbete för tumör i livmodern?
 • orsaker till förhöjda leverenzymer hos barn
 • hur man hanterar ilska hos barn
 • modern använt metadon och effekterna på det nyfödda barnet
 • vad som orsakar allergier på vintern?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com