rättsmedel för darrningar i händerna

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-05-01
Darrningar i händerna uppstår när en persons händer börjar skaka okontrollerbart. Det finns ett antal medicinska tillstånd, vilket kan leda till utveckling av darrningar i händerna. Behandling för darrningar i händerna stor utsträckning beror på orsaken till tremor. Det finns några enkla lösningar personer som lider av darrningar i händerna kan försöka stoppa okontrollerbara skakningar

darrningar i händerna orsakas av stress

Stressande händelser och situationer kan ibland leda till darrningar i händerna. Enligt University of Maryland Medical Center, får darrningar i händerna orsakas av stress avlösas av inlärning och övning avslappningstekniker. Dessa tekniker kan inkludera andningsövningar och meditation. Individer känsliga för stress darrningar i händerna bör också undvika koffein, eftersom detta stimulerande kan göra skakningar värre.

Alkoholism och tremor Hand

Enligt The UMMC individer som har problem med alkoholmissbruk kan uppleva darrningar i händerna, särskilt när de inte dricker eller går igenom tillbakadragande. En sunt förnuft för att behandla denna orsak handtremor är att söka behandling för alkoholism så att alkohol är bort från systemet.

Medicinering och tremor Hand

En bieffekt av vissa läkemedel kan innefatta darrningar i händerna. Om så är fallet personer bör tala med sin läkare och se om doseringen av medicineringen kan minskas eller annan medicinering kan användas som en ersättare. Ibland sänka dosen av en medicin eller byta till en ny medicin är inte möjligt. När detta är fallet försöker avslappningsövningar kan bidra till att minska darrningar i händerna, om inte eliminera dem. Som med stress darrningar i händerna, individer upplever darrningar i händerna orsakats av ett läkemedel bör undvika koffein.

lågt blodsocker och Tremors Hand

Enligt MedlinePlus Medical Encyclopedia darrningar i händerna kan orsakas av lågt blodsocker. Individer benägna att lågt blodsocker och har andra symtom som åtföljer darrningar i händerna bör vidta åtgärder för att öka sitt blodsocker. Detta kan göras genom att äta frukt eller något annat stärkelse, eller dricka ett glas juice. Blodsocker kan också tas upp med en glukos tablett.

Kroniska sjukdomar och tremor Hand

kroniska sjukdomar som Parkinsons sjukdom eller multipel skleros kan orsaka darrningar i händerna. I vissa fall kan dessa skalv kan minskas med medicinering. Individens med kroniska sjukdomar som orsakar darrningar i händerna bör vidta extra försiktighetsåtgärder när du deltar i verksamhet som skalv kan leda till en skada.

Previous:nothing Next:Hur man naturligtvis bota hög FSH

Relaterade artiklar


 • Hur man naturligtvis bota hög FSH
 • vikande tunna linjer i spädbarn
 • Vilka är funktionerna i ett stetoskop?
 • symtom på sköldkörtelrubbningar problem under graviditeten
 • lindriga symtom ms
 • vad som orsakar allergier på vintern?
 • vad är en kreditkontroll för sysselsättningen?
 • preventivmedel påverkan på graviditetstester
 • rättsmedel för darrningar i händerna
 • barnreumatologi sjukdomar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com