vad som orsakar hjärtklappning i barn?

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-05-25
Hjärtklappning är oregelbundna eller snabba hjärtslag. Hjärtklappning hos barn kan orsakas av en rad saker, och inte alla orsaker är allvarliga. Om ditt barn har uppgett att han lider hjärtklappning, är det viktigt att nämna denna information till sin läkare. Fråga även ditt barn om han känner någon ytterligare symtom såsom andnöd, bröstsmärtor eller yrsel

Identification

Hjärtklappning kan kännas som en fladdrande i barnets bröst, eller missade beats. En barnläkare kommer att hänvisa till någon typ av snabba hjärtslag upplevs av patienten som hjärtklappning. Hjärtklappning är vanligt upptäcks vid en pediatrisk fysisk undersökning, i många fall på grund av stress barnet känner att vara på läkarmottagningen.

Tidigt Heartbeats

Prematur hjärtslag är en vanlig orsak till hjärtklappning barndom hjärta. Detta är vanligtvis ett icke-allvarligt medicinskt tillstånd som uppstår när det elektriska systemet i kroppen tar emot en signal från hjärtat före sinusknutan. Många barn kommer inte att märka det extraslag som orsakas av sjukdomen. Men om barnet känner svag på grund av dessa förtida hjärtslag, bör din läkare rådfrågas.

Typer

Om barnet har extra anslutningar i sitt hjärta orsakar hjärtklappning, då hon lider av ett tillstånd som kallas supraventrikulära takykardi. I de flesta fall kommer hjärtklappning varar bara några minuter och kommer inte finnas anledning till oro om de inte pågå under en längre tid, som i över en timme. Ett mer allvarligt tillstånd, ventrikulär takykardi, kan också orsaka hjärtklappning i ett barn och härstammar från kamrarna i hjärtat. Barnet kan känna dig svimfärdig eller svimma om hon lider av detta tillstånd.

Överväganden

I vissa incidenter, hjärtklappning är normala när det kombineras med annan sjukdom hos barn. Hjärtklappning kan förekomma i perioder av höga stressnivåer eller ångest. Dessutom kan utöva orsaka ett barn att känna en hjärtklappning.

Allvarliga hjärtproblem

I sällsynta fall kan hjärtklappning vara ett tecken på ett allvarligt hjärtfel, inklusive en anatomisk avvikelse. Allvarligare orsaker till hjärtklappning hos barn mitralisklaffstenos framfall och kardiomyopati. För att ytterligare diagnostisera orsaken till problemet, kommer din barnläkare så kan ett EKG eller kräva att du ta hem en händelse övervaka att registrera barnets hjärtslag när han har hjärtklappning.

Previous:nothing Next:tecken på en hjärtinfarkt hos kvinnor

Relaterade artiklar


 • rättsmedel för darrningar i händerna
 • hur man desinficera och rengöra en svamp
 • hur gå ner i vikt efter din kroppsform (kvinnor)
 • hur man läser en ultraljudsundersökning
 • orsaker till förhöjda leverenzymer hos barn
 • livsmedel som förhindra prostatacancer
 • hur du kan hjälpa din fru att minska stress
 • hur man kan sluta oroa dig för att få cancer
 • Hur man naturligtvis bota hög FSH
 • vad som orsakar hjärtklappning i barn?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com