vilka örter öka fertiliteten?

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-05-22
Örter har använts i tusentals år för att stödet i fertiliteten. Det finns ett brett utbud av örter som kan användas ensamt eller i kombination med andra örter, för att behandla både stora och små fertilitet frågor, från ägglossning stöd till missfall förebyggande. Örter kan också användas för att förbättra fertiliteten hos män, sporra spermieproduktionen och öka spermiernas rörlighet. Även örter har en omfattande historia av användning är det viktigt att notera att de inte får användas regleras av US Food and Drug Administration, och många örter kan ha toxiska effekter om de används felaktigt. Det är bäst att använda fertilitet örter under överinseende av en erfaren herbalist eller alternativ medicin läkare

Jättenattljusolja

Jättenattljusolja är ett särskilt användbart fertiliteten ört, eftersom det sägs att förbättra kvaliteten på hals slem. Det är en uppgift för livmoderhalscancer slem att vägleda spermier genom livmoderhalsen och in i livmodern. Den bästa typen av livmoderhalscancer slem är vad som kallas "äggvita" slemhinnor. Det är klart, stretchig och tunn. Om cervix slem är för tjock, kan det blockera spermier från att komma in och nå ägget. Om livmoderhalscancer slem är rätt konsistens, kan spermier överleva i det så länge som fem dagar, bredda fönstret för befruktningen.

Kysk Berry

Kysk bär har sagts att öka progesteron i kroppen genom att stimulera hypofysen. Bortsett från att öka progesteron i kroppen, det är sägs ha en övergripande balanserande effekt på hormonella system. Det har använts för att återställa systemet balans beror på polycystiskt ovariesyndrom (PCOS), oregelbunden menstruation cykler och PMS. Många kvinnor tycker också att det användbart för att återställa regelbundna menstruationscykler efter slutar en kurs av hormonella preventivmedel. Andra tycker att den främjar ägglossning, särskilt de som lider av PCOS

Dong Quai

Dong Quai är en ört som ofta används för att reglera menstruationscykeln genom att balansera hormonerna i kroppen -. Särskilt östrogen. En regelbunden menscykel är avgörande för befruktning eftersom den tillåter dig att lokalisera ägglossning. Det är rikt på järn och andra makro-näringsämnen, främja en allmän känsla av välbefinnande i kroppen och hjälpa till att bygga upp livmoderslemhinnan. Det gäller också förknippats med ökad spermierörlighet hos män.

Red Raspberry Leaf

Red hallonblad är en ört som kan användas av före befruktningen hela vägen genom leverans. Enligt Susan S. Weed, det primära funktion kan tillskrivas "att stärka makt fragrine -. En alkaloid som ger tonen att musklerna i bäcken regionen, inklusive livmodern själv" Detta tonas, förstärkts, men avslappnad livmodern sägs att manifestera ett tjockare livmoderslemhinnan, vilket underlättar både implantation och minska risken för missfall. Under graviditeten kan det underlätta graviditetsillamående, näring kroppen på grund av dess höga mineralinnehåll och hjälpa kroppen att producera närande bröstmjölk. Det är också sagt att värkarna mer effektiva.

Falska Unicorn

Fel enhörningen är speciellt användbar för att återställa ägglossning. Den innehåller höga doser av en växt östrogen som har sagts att reglera äggstocksfunktion genom att rätta hormon obalans. Det sägs att korrigera störningar i äggstockarna som påverkar ägg bildning och vara en allmän över-allt tonic för äggstockscancer hälsa. Många kvinnor rapporterar det lättar äggstockarna smärta under menstruationen och att det hjälper lätthet vaginal torrhet. Native American kvinnor har använt den skydda sig från missfall. Falska enhörning är en enkel ört att överdosera, och det är en utrotningshotad art, så använd det bör övervakas noggrant.

Previous:nothing Next:hur man får max ur en massage

Relaterade artiklar


 • hur man kan sluta oroa dig för att få cancer
 • orsaker till förhöjda leverenzymer hos barn
 • vikande tunna linjer i spädbarn
 • hur man hanterar ilska hos barn
 • modern använt metadon och effekterna på det nyfödda barnet
 • Hur man naturligtvis bota hög FSH
 • testosteronbehandling
 • Hur man själv ta hand om massörer
 • vilka örter öka fertiliteten?
 • hur du tar bort luftburna kemikalier från ditt hem
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com