hur man äter en kost klimakteriet

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-06-23
En klimakteriet diet är en diet för att hjälpa kvinnor lindra symptom på klimakteriet. Om du verkligen smart du börjar innan du kommer dit, så att du kan ha en hoppa på den. Jag önskar att jag visste om kost och klimakteriet när jag var i min trettio-talet. Om jag visste då vad jag vet nu, jag kanske har kunnat undvika många av de symtom som drev mig till vansinne
1.
En klimakteriet kost kan lindra eller eliminera många av de fruktade symptom som kommer med hormoner ur balans. Jag började klimakteriet i min sena 30-talet, men på den tiden jag var inte säker på vad det var. Jag trodde jag var för ung, men jag hade fel. Så, om du är i din 30-talet och som har ovanliga kroppen förändras då du kan vara i före klimakteriet skede.

För en diet till arbete som en person behöver vara redo att göra en förändring. Annars kan det inte hända på grund av bristande engagemang. Om du vill ändra, men saknar viljan så gör det i steg, med andra ord, inte alla på en gång, men i små genomförbart mål. Ja, det tar längre tid, men dess framsteg och du kommer dit.
2.
Till exempel behöver vi mer kalcium i kosten när vi går igenom klimakteriet. Så kan du börja med att äta 3-5 portioner av fettsnål yoghurt eller keso varje vecka. Tillsätt sedan mer kalcium rika livsmedel som du går. Detta sätt är det gradvis och inom 3-6 månader bör du nå ditt mål. Dessutom är det bra att ta en kalcium komplettera.

Vi har inte bara behöver lägga till vår klimakteriet kost vi också bör ta bort saker eller använda måtta. Saker som koffein, alkohol, läsk, livsmedel som innehåller mycket natrium, socker, kött och mättat fett samt kryddad mat.
3.
Vi måste också börja äta mindre belopp eller portioner. Detta görs genom att äta flera små måltider per dag istället för de traditionella tre stora. Skära ner lite i taget på kalorier är en bra idé också, eftersom vår ämnesomsättningen minskar när vi åldras, kan detta leda till viktökning.

Mer mat vi vill lägga till är frukt, att vara specifik : apelsiner, jordgubbar, vindruvor, äpplen, päron, plommon och grapefrukt. Mer grönsaker, att vara specifik: kål, lök, sötpotatis, bönor, sojabönor, blomkål, morötter, broccoli, gurka, sallad, sparris och rödbetor.
4.
Som ni vet de dåliga fetter är ett nej nej, men de goda fetter är nödvändiga för en klimakteriet kost. De är som finns i fisk, olivolja och olja raps, nötter, jordnötssmör, avokado linfrö, och sesamfrön. De bör göra upp mer än 30% av din kost på grund av hög kalori täthet.

Vi naturligtvis behöver fullkorn i kosten också, så vete råg och bröd är ett bra val som samt hälsosamma flingor som innehåller mycket fibrer. Du kan lägga till nötter och frukt för att göra en måltid av det, vilket är vad jag gör. Dessa dagar jag äter små portioner och inte mer än nödvändigt.

Slutligen måste motion för att bli en del av planen om du vill minska eller eliminera klimakteriet symtom. Nu är det upp till dig att få det att hända.


Previous:nothing Next:hur man förbereder för dagkirurgi

Relaterade artiklar


 • testosteronbehandling
 • Vilka är riskerna med p-piller?
 • hur man besluta om att ge ditt barn för adoption
 • hur man hanterar ilska hos barn
 • Hur äter celler mat?
 • hur man får en fantastisk solbränna och undvika solbränna
 • preventivmedel påverkan på graviditetstester
 • grupp B-streptokocker behandlingar
 • livsmedel som förhindra prostatacancer
 • vad som är i maxoderm?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com