naturliga sätt att stimulera sammandragningar

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-06-01
Även modern medicin har massor av olika mediciner för att stimulera arbetsmarknaden sammandragningar, det finns alternativa, naturliga sätt att åstadkomma samma sak. Om kroppen verkligen är redo att starta processen av arbetskraft, naturliga sätt att främja arbetskraftens värkarna är mycket hälsosammare och bättre för både mamman och barnet. Om du letar efter en naturlig förlossning, dessa beprövade metoder för att stärka kroppens naturliga processer kommer att hjälpa arbetsmiljöinspektionen process.
Men om kroppen inte är redo för arbetsmarknaden att börja, dessa förfaranden kommer sannolikt inte arbetet. Det gör inte ont att prova, men bli inte besviken om de inte stimulerar värkarna

Överväganden

Det är inte en bra idé att börja sammandragningar innan barnet är redo att födas. -Vad är naturligt om det? Men om du är på eller förbi din förfallodagen och börjar känna tecken på att du är barnet är redo att gå in i världen, det finns sätt att hjälpa på det hela.
Du bör alltid tala med din läkare eller barnmorska innan några metoder för att stimulera värkarna, och du ska aldrig försöka förmå labor före vecka 37.

Herbal Metoder

Natural naturläkemedel har vanligen inga biverkningar, men du bör kontrollera med din läkare eller barnmorska innan du försöker detta. Naturlig betyder inte automatiskt säker.
Drick örtteer innehåller röd hallonblad, svart och blå Cohosh, goldenseal, vilda ingefära och särskilt Hjärtstilla.

Med eteriska oljor

oljor kan användas i både massage och aromaterapi. Aromaterapi fungerar normalt bäst när arbetsmarknaden har börjat att minska moderns stress. Lavendel fungerar särskilt bra för detta. Oljor av fänkål, citron och clarysage kan användas för att stimulera arbetsmarknaden.
Massera nattljus på blygdläpparna och slidan kan hjälpa mognar livmoderhalsen och börja arbetskraft. Med kapslar jättenattljusolja muntligen är också bra-bara vara säker på att inte använda någon av dessa metoder före 37 veckor

Sex

Ha sex. Sperma innehåller prostaglandiner, som mjukar upp livmoderhalsen-plus en orgasm kan bara få arbetsmarknaden att gå eftersom det stimulerar frisättningen av oxytocin. Kan inte hantera sex? Försök med din make /maka gnugga bröstvårtor.

sista desperat Arbetet

Har din make att ge dig en fotmassage, betalar extra uppmärksamhet till mitten av undersidan av foten
Walk mycket och använda trappan,. allvar hjälper skjuta barnet ner och använda dessa muskler hjälper dig att förlossningen.
mat Ät kryddstark, och en gammal Wive berättelse säger att äta ananas.

Ricinolja

Det finns en gammal Wive berättelse som uppmuntrar till ett gravid kvinna att ta ricinolja att börja arbetskraft. Om du gillar att dricka vad som känns som motorolja i munnen, få diarré och eventuellt kräkningar, gå vidare. De flesta barnmorskor och läkare är överens om att ricinolja helt enkelt inte fungerar.

Previous:nothing Next:effekterna av anestesi på fostret

Relaterade artiklar


 • hur är en Tubal återföring ligering gjort?
 • Hur sluta röka just nu
 • vad som orsakar hjärtklappning i barn?
 • Vilka är funktionerna i ett stetoskop?
 • vad som orsakar allergier på vintern?
 • hur du tar bort luftburna kemikalier från ditt hem
 • hur man desinficera och rengöra en svamp
 • hur man detox från percocet
 • vad är en colonic?
 • Vad innebär det att ha låga leverfunktion?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com