tecken på missfall infektion

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-06-24
Förlusten av en graviditet på grund av ett missfall är en fysisk och emotionell upplevelse att cirka 10 procent till 20 procent av alla kvinnor går igenom, enligt American College of obstetriker och gynekologer. Efter ett missfall, kommer kvinnor upplever normala symptom på kramper och blödning och kommer att kräva tillräcklig vila och återhämtning för att undvika blödning och infektion

Bleeding

I allmänhet, efter ett missfall en kvinna upplevelser blödning för 8 till 10 dagar, där de kommer att suga ungefär två bindor per dag följt av kramper i livmodern. En kvinna som blöder längre än två veckor, har kraftiga blödningar eller passerar stora proppar kan ha en infektion. Detta är också åtföljd av smärta i buken eller ryggen. Individer som upplever denna typ av blödning bör kontakta sin läkare. Om den lämnas obehandlad, kan en sådan blödning leda till problem med framtida graviditeter eller dödsfall

Frossa

Känslan av ständigt fryser och frossa kan vara ett tecken på att kroppen har en infektion. Detta inträffar vanligen om inte alla av fostret utvisades eller avlägsnas från kroppen.

Fever

En feber över 100,4 grader kan tyda på att kroppen har en infektion från missfall och försöker bekämpa det.

flytningar

En vagina som luktar dåligt eller släpper ut en vitt eller gulaktigt material som kallas "avslaget Alba" kan vara ett tecken på en infektion. Smittsamma ansvarsfrihet också kan förknippas med klåda och ömhet.

Uterus Smärta

Livmodern kontrakt tillbaka till sin normala storlek efter ett missfall, i allmänhet under två veckor där magmusklerna kännas trånga och kramper uppstår. Fysiskt invalidiserande smärta som är markerade med långvarig kramp är ett tecken på att något inte kommer tillbaka till det normala i kroppen och kan indikera en infektion.

Minskad risk

Orsaken till missfall beror främst på genetiska faktorer, men Kvinnor kan vidta vissa åtgärder för att minska deras chanser till en framtida missfall. Den amerikanska Graviditet Association rekommenderar kvinnor får regelbunden motion, äta en hälsosam kost, bibehålla en hälsosam vikt, ta vitaminer, undvika röka och dricka, och undvika stressiga situationer, om möjligt.

Previous:nothing Next:hur man förbereder läkemedel löksoppa

Relaterade artiklar


 • Hur äter celler mat?
 • tecken på missfall infektion
 • de typer av östrogen grädde
 • hur du lägger till motion i vardagen
 • hur man kan minska luftburna allergen utan medicin
 • hur man förebygger solskador på ditt barn
 • Vad innebär det att ha låga leverfunktion?
 • Plavix biverkningar - trötthet
 • hur man håller från slouching
 • hur man kan stärka barns muskler
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com