tecknen på värmevallningar

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-06-11
Värmevallningar är ofta upplevs av klimakteriet och klimakteriet kvinnor, utan kan även ske hos yngre kvinnor som lider av hormonell obalans eller svåra perioder. Värmevallningar är också kallad nattliga svettningar, eftersom många kvinnor upplever dem på kvällen. Medan den typiska varm blixt kommer och går snabbt, det finns de som kommer smygande, och dröjer

Aura

Ett tecken på att en varm blixt kan vara start, är det "aura" upplevelse. Breastcancer. org förklarar att en aura är en intensiv känsla av obehag som kommer över en del kvinnor, varna dem om att en varm blixt är framstående. Ibland kan en lätt känsla av illamående kan även biläggas aura.

Panic

Ibland kommer kvinnor beskriver en orolig känsla som kommer över dem omedelbart före en varm blixt. Ibland kan ångesten vara så allvarlig, det kan spegla en panikattack. Enligt Education Resources Information Center, det finns pågående forskning studier som forskarna hoppas kommer att avslöja paralleller mellan värmevallningar och panikattacker.

Yrsel, huvudvärk och svaghet

föregår en varm blixt, yrsel eller känsla som rummet snurrar kan förekomma som ibland kan vara så intensiv, att den varma blixten lidande känns ur balans och kan även behöva sitta ner. En huvudvärk kan också vara ett tecken på att en varm blixt är precis runt hörnet, varierar mellan milda och av migrän intensitet. En känsla av svaghet kan också leda

Är det varmt här

OBGYN. net jämför varm blixt fenomenet till en termostat. ? Kontinuerligt slå på och av. Under värmen fasen av varm blixt kan intensiteten vara så hög grad att huden kan tycks vara röd och spolas med färg. Vissa kvinnor beskriver värmen i en varm blixt att känna sig som ett inferno som får dem att svettas ymnigt.

Frossa

Frossa är den del av den heta blixt som kan vara mest skrämmande. Om frossa vanligtvis visas innan en varm blixt, de kvinnor som upplever dem oftast alltför medvetna om vad som kommer att följa. Men varm blixt drabbade som upplever frossa efteråt ibland välkomnar det kalla känslor med öppna armar, i vetskap om att det värsta av den varma blixten är över.

Previous:nothing Next:kan digitala örontermometrar användas för basala kroppstemperaturen?

Relaterade artiklar


 • barnreumatologi sjukdomar
 • vilka örter öka fertiliteten?
 • hur man får fertilitetspreparat
 • Vilka är funktionerna i ett stetoskop?
 • hur är en Tubal återföring ligering gjort?
 • Fördelarna med A-vitamin på huden
 • fakta Medicare om
 • de typer av östrogen grädde
 • Hur Mirena arbete för tumör i livmodern?
 • hur man läser en ultraljudsundersökning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com