vad som är i maxoderm?

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-06-12
Maxoderm är en ört aktuell lotion används för att förbättra penis funktion, och även hjälpa främja och behålla erektion. Said att börja arbeta snabbt, består det av en lång lista över ingredienser som inriktas direkt på penis. Konceptet är att tillämpa lotion direkt till källan behöver, snarare än intag ett piller och med andra organ i processen. Tillverkarna hävdar de omedelbara resultaten i de flesta användare

Historia

Det finns ett antal produkter på marknaden för erektil disfunction. Från piller till pumpar och en mängd olika produkter i mellan, det åkomma och dess behandling forskare översvämma och marknadsföring personal på både läkemedelsföretag och under bästa sändningstid, liksom sena natten reklam, är massor av pengar på sådana produkter, och bortsett från FDA godkänt läkemedel är det fortfarande tveksamt om vissa av dem arbetar eller inte.

Funktion

Maxoderm sägs främja stimulering av frisk vävnad penis tillväxt, vilket leder till en hälsosam och fullt fungerande penis komplett med erektioner. Det är avsett för män som lider av erektil dysfunktion.

Funktioner

Maxoderm berättar sina användare att ständigt avslappnad penis har mindre syre än i något annat organ, och att syresättning av penis är nödvändigt att främja god hälsa. Användning av Maxoderm förväntas hjälpa till att hålla penis friska, samt att bidra till att upprätthålla sin spänst.

Identifiering

Maxoderm består av följande patenterade ingredienser. Den är gjord av vatten, stearinsyra, cetearyl alkohol, glycin soja olja, cetylalkohol, metylsalicylat, Helianthus annus utsäde olja, PEG-100 stearat, Rosmarinus officinalus bladextraktet, Camellia sinensis leaf extrakt, aloe barbadensis leaf juice, ceteareth-20 , Vitis vinifera utsäde utdraget, Parfum, lecitin, Tocopheryl Acetate, metylparaben, askorbylpalmitat, arginin, Lepidium meyenii rotextrakt, Serenoa serrulata frukt extrakt, citronsyra, propylenglykol, Lamium album blomma extrakt, Erythroxylum Catuaba bark extrakt, zinkoxid, ptychopetalum olacoides bark /root extrakt, propylparaben, Panax ginseng root extrakt, och metyl nicontinate.

Tidsplan

Maxoderm sägs att börja jobba så lite som 60 sekunder, och att fortsätta att främja erektioner och god penis hälsa när de används regelbundet, och när man följer den medföljande handlingsplanen. De hävdar att dramatiska resultat har uppnåtts efter fyra veckors användning.

Fördelar

Förutom förmån att uppnå och upprätthålla erektion, är den mest uppenbara fördelen att inte intag av ett läkemedel till en kropp. Även biverkningar sägs vara minimal och endast omfatta aktuell krämpor som brinnande eller klåda, kan detsamma inte sägas för många piller som tas oralt.

Previous:nothing Next:Vad är sorg rådgivning?

Relaterade artiklar


 • hur man får en fantastisk solbränna och undvika solbränna
 • Vad är sorg rådgivning?
 • hur är en Tubal återföring ligering gjort?
 • Vilken typ av kläder bör en nyfödd ha?
 • orsakerna till sängvätning hos barn
 • vikande tunna linjer i spädbarn
 • naturliga sätt att stimulera sammandragningar
 • orsaker till förhöjda leverenzymer hos barn
 • hur man besluta om att ge ditt barn för adoption
 • vad som orsakar hjärtklappning i barn?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com