Hur sluta röka ...

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-07-08
Rökning är en hård vana att bryta, säger vissa de svåraste missbruk att övervinna. Som en rökare i 10 + år, jag trodde aldrig att det någonsin skulle vara möjligt att stanna. Men med mycket viljestyrka, tålamod och en massa glada ranchägare, fick jag veta att det är möjligt
1.
Första steget att sluta är att du måste vilja sluta, och tror att du vill sluta. Detta kan vara det svåraste-att göra dig tro något som missbruk är att berätta något annat.
2.
Nästa plocka uppsatt datum. Min bästa tid var på en måndag, i stället för i helgen, där jag kan bli mer uttråkad än vanligt. ((Att vara "uttråkad" kan vara en utlösande faktor för rökning)
3.
Nu skriva ner anledningen till att du som rökning, och skälen du inte . . . (dvs rökning är dåligt för min hälsa, jag vill leva längre, vill inte mina barn runt rökning, är priset för högt).
4.
Du kommer också att behöva tänka på saker att göra för att ändra din rutin för att hålla suget nere. Till exempel, om du röker först på morgonen, sova i lite längre på de första dagarna, eller göra något hus rengöring. Om du röker medan du kör, försöka få en sucker, tuggummi, eller godis. Dessutom fann jag att den första veckan var en bra sak för mig att göra är på ett ställe där jag normalt inte skulle röka-shoppa eller surfar . . .
5.
natten innan uppsatt datum, tror och säger om och om igen att du kan göra detta, behöver du inte ha en cigarett, och att du inte behöver en cigarett. Du måste tro på dig själv, och tror att du inte vill röka ~ ~
6.
Nu är det din första dag rökfri, kan detta vara en mycket dålig dag. Det är bäst att undvika negativa eller frustrerande aktiviteter om möjligt. När röksug träffar, tycker om skälen uppifrån om varför rökning är dåligt, och varför du vill detta. Använd godis eller tuggummi vid behov. Du kan också prova djupandning, dricksvatten, träna, vad det tar att undvika det.
7.
Om du röra dig och rök, bara se till att du sätter dem rätt ner, och gör inte dig själv tror att eftersom du halkade upp det en gång, att du kan hålla rökning och prova en annan dag. . .
8.
Läs om alla abstinensbesvär av rökning. Det finns fler biverkningar än jag någonsin insett. Till exempel var min hals solidariskt ont i 2-3 dagar, quitters Flu: som känner sig som en dålig influensa. Några andra abstinensbesvär av att sluta är:
irriterad, cranky
Insomnia
Trötthet
oförmåga att koncentrera
Huvudvärk
Hosta
Förstoppning, gas, magont
Muntorrhet
öm tunga och /eller tandkött
post nasal drip

Men kom alltid ihåg att dessa symtom är tillfälliga och att du är stark nog att göra det genom!

Men kom alltid ihåg att dessa symtom är tillfälliga och går normalt över inom två veckor. Och ge inte upp om dessa symptom får man ner, även de sug, eftersom när du har slutat och har framgångsrikt gick 4 veckor utan en cigarett, kommer du att känna så mycket bättre om dig själv !!!!

9.
Kom ihåg att alltid fördelarna sluta röka gör för din hälsa också:

20 minuter efter du avslutar ditt blodtryck har redan minskat, din puls har sjunkit och blodet temperatur på händer och fötter har ökat.

2 timmar efter att sluta, har du minskat kraftigt nikotin i ditt system.

8 timmar efter att sluta sjunker nivån av kolmonoxid i blodet som syret ökar till den normala nivån på en icke-rökare. Detta är en av de bästa fördelarna med att sluta röka, som kolmonoxid rånar dina muskler, hjärnan och vävnader med syre.

Efter 24 timmar har du chansen i en hjärtattack redan minskat.

Vid 48 timmar. Dessa kommer att få dig att le . . . ett par fina små hälsoeffekter att sluta röka är att du hittar din känsla av förbättrad lukt, och som de känsliga nervändar börja förnybara, kommer dina smaklökar till liv igen. (((Och du tror wont hur bra allting smakar))

i 2 till 4 dagar, har alla nikotin biprodukter borta från kroppen. Det innebär att det inte finns någon fysisk beroendeframkallande ämne kvar att knåpa din hjärnan.

Mellan 2 till 9 veckor, förbättrar blodcirkulationen, promenader och motion blir enklare och din lungfunktion ökar.


Inom de första 9 månader, du kommer att tycka att du inte längre lider av andfåddhet och hosta, täppta bihålor eller trötthet kommer snabbt förbättras.

av 1 års risken för hjärt-kärlsjukdomar är redan hälften av en rökare!

Även från nu, till följd av ökad syre, kommer du att ha märkbar förbättring av din hud och tandkött. Syret går till att reparera torr hud och för tidigt rynkor.

Efter 5 år har risken för lungcancer sjunker till hälften. Även risken för cancer i mun, svalg, matstrupe, urinblåsa, njurar och bukspottkörtel snabbt minskar. Och varje dag därefter dessa livräddande hälsofördelar att sluta röka ökar.

tips och varningar


 • Om du inte tycks kunna sluta cold turkey, kan du använda nikotinavvänjningskurer inklusive tandköttet. Men kom ihåg att dessa innehåller nikotin, och du kommer inte att vara "off" det nikotin tills du avslutar dessa också. Det snabbaste sättet att befria kroppen av nikotinberoende är cold turkey, men är det svåraste.
 • bekymra dig inte om gå upp i vikt . . . Om du råkar sätta på några pounds när du har avslutat, från de första två veckorna kanske snaking för mycket. . . inga problem. När du har slutat röka för två veckor, kan du motionerar mycket lättare än när du var en rökare . . . så gå med i ett gym (och gå) eller träna hemma.


 • Previous:nothing Next:hur man använder en online symptom checker

  Relaterade artiklar


 • hur lager en första hjälpen kit för din blöja väska
 • vad är orsakerna till oregelbundna menstruationer varannan vecka?
 • Fördelarna med A-vitamin på huden
 • hur man får max ur en massage
 • vad är en kreditkontroll för sysselsättningen?
 • hur du lägger till motion i vardagen
 • rotavirus symtom hos spädbarn
 • Hur man naturligtvis bota hög FSH
 • hur du tar bort luftburna kemikalier från ditt hem
 • hur man undviker erektil dysfunktion bedrägerier
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com