Vilka är fördelarna med en magnetisk bäddmadrass?

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-07-01
Människor använder magnetiska bäddmadrasser av medicinska skäl, anti-aging skäl eller enbart för den komfort som den magnetiska bäddmadrass. Studier har visat att magneterna inbäddad i kudden kan hjälpa till att förbättra omsättning, förhindra att det byggs upp av kalcium och ge optimal komfort för de som drabbats av led-eller muskelvärk

Magnetiska bäddmadrasser

En magnetisk bäddmadrass är vanligtvis ca 3 inches tjock och består av ränder på 50 till 200 magneter som är insydda i ett slitstarkt material. Att behålla en nivå av komfort för den person som använder magnetiska bäddmadrass, är ränder på båda sidor täckt med skum eller polyesterfibrer. Vanligtvis det yttre lagret av plattan består av några hudvänliga material. Elektroderna skattas av kraft magneter inbäddade inuti dem: allt från ca 200 till 10. 000 Gauss (vad används för att beskriva de faktiska kraft av en magnet). Den magnetiska energi från det underlag är tänkt att hjälpa dig uppleva en mer vilsam nattsömn, och kan möjligen bidra till att lindra några återkommande hälsofrågor.

Bone, led-och muskelvärk Relief

Tillverkarna hävdar att ett magnetiskt bäddmadrass kan hjälpa till att bota vissa sjukdomar såsom: sömnlöshet, fibromyalgi, multipel skleros, reumatoid artrit, epilepsi och nikotinberoende, bland annat finns det inga bevis i nuläget som om magnetiska bäddmadrasser ha en garanti för att göra det. Vad tycks vissa är dock att magnetisk madrass kan lindra lider av ben, led-och muskelvärk.

Cirkulation

Magnetiska bäddmadrasser också visat att de har förmågan att bidra till att förbättra cirkulationen, tack vare strategiskt placerade magneter som finns i det övre skiktet på plattan. Dålig cirkulation kan leda till kyla och stickningar händer och fötter. När du använder en magnetisk bäddmadrass, kan du hjälpa vitalisera kroppens organ, och hitta den rätta balansen, så att du har normal cirkulation.

Avslappning

Magnetiska bäddmadrasser har också visat sig bidra till att minska stress och du skulle uppleva en mer vilsam och djupare sömn. I själva verket kan personer som lider av sömnlöshet finner att med hjälp av en magnetisk bäddmadrass, kommer de att ha lättare att ta sig det fulla beloppet av vila som behövs dagligen. Magneterna i pad hjälper kroppen att uppnå korrekt inriktning, och bör åberopa stressfri känslor av avkoppling.

Överväganden när man köper en magnetisk bäddmadrass

Om du funderar på att köpa en magnetisk bäddmadrass, kontakta din läkare först för att se om denna typ av behandling skulle vara bäst för din unika situation. Även när du är shopping för en pad, se till att gå för antalet använda magneter och material pad. Några av de bästa magnetiska bäddmadrasser är gjorda av minne skum, som ger en nivå av komfort för användarna.

Previous:nothing Next:Vad är definitionen av hälsa triangel?

Relaterade artiklar


 • lindriga symtom ms
 • hur man kan sluta oroa dig för att få cancer
 • Hur man naturligtvis bota hög FSH
 • hur man äter en kost klimakteriet
 • Hur man själv ta hand om massörer
 • hur man upptäcker diabetes hos barn
 • orsaker till förhöjda leverenzymer hos barn
 • Vilka är symptomen på låg kaliumhalt i barn?
 • kan digitala örontermometrar användas för basala kroppstemperaturen?
 • feber blister symtom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com