blodtryck medicin effekter på muskler

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-07-31
Det huvudsakliga målet om hög blodtrycksmedicin eller blodtryckssänkande läkemedel är att minska blodtrycket och hålla den på normalt. Dock har kliniska studier visat att dessa läkemedel erbjuda rehabiliterande egenskaper på muskel sjukdomar. Slutsatserna om studier av musmodeller av Duchennes muskeldystrofi (DMD) har visat att gemensamma högt blodtryck mediciner, särskilt losartan, kan bromsa den snabba utvecklingen av degeneration

gemensamma Blodtryck Medicin

Läkare Vanligtvis väljer bland de 8 vanliga medicin mot högt blodtryck för sina patienters mediciner. Urvalet inkluderar diuretika, betablockerare, ACE-hämmare, angiotensin II-receptorblockerare, kalciumantagonister, alfa-blockerare, centralt verkande läkemedel och direkt vasodilaterare. Dessa läkemedel har muskelavslappnande och blodkärl dilating komponenter. De tenderar att minska nervimpulser att undvika förträngning av blodkärl. De slappnar av musklerna under att vidga blodkärlen.

På muskelskada

Motion rutiner kan antingen bulk upp eller skada musklerna. När en person utövar, skickar hans kropp signaler till muskelcellerna för att få större. Detta möjliggör för honom att mobilisera en befolkning på muskelceller stamceller och säkring ihop dem för att genast göra nödvändig reparationer. De störningar i de impulser som skickas av kroppen för att muskeln kan hindra normal muskel förnyelse och funktioner. Som ett resultat förlorar kroppen sin förmåga att reparera och regenerera effektivt orsakar bildningen av ärrvävnad. Överdriven eller förhöjda nivåer av TGF-beta i kroppen orsakar vanligtvis detta tillstånd. Även för höga nivåer av TGF-beta kan orsaka muskelsjukdomar utvecklas.

TGF-beta

TGF-beta är ett protein som utsöndras av kroppen för att reglera viktiga cellulära funktioner såsom sårläkning via celltillväxt, celldifferentiering och celldöd. Reglera produktionen av detta protein är viktigt för att förhindra livshotande problem som väcks av bindväv.

Reglering TGF-beta med blodtrycksmedicin

Angiotensin II-receptorblockerare, en av de vanligaste läkemedlen blodtryck, har visat sig fungera mot TGF-beta i en rad mekanismer. Bortsett från normalisera blodtryck, upptäcktes det att ha kapacitet att neutralisera konsekvenserna av TGF-beta till kroppen.

Konsekvenser

För närvarande är den behandling som finns för DMD liksom för andra muskelsjukdomar steroid. Fortsätter dock sökandet av att hitta fler behandlingsalternativ eftersom steroid s kortvarig effekt och besvärande biverkningar är inte idealisk för långtidsbehandling. Tydligen är det positiva egenskaper för vanliga blodtrycksmedicin är fortfarande under utredning i hopp om att skapa en anmärkningsvärd tolerans profil för säkrare ännu effektivare behandlingar muskelsjukdom.

Previous:nothing Next:elektrisk muskelstimulering behandling av ärrvävnad på knäet

Relaterade artiklar


 • Vilka är de behandlingar för jäst infektioner under första trimestern av graviditeten?
 • Definitionen av binjurarna
 • hur du kan hjälpa din fru att minska stress
 • hur man får gravid med tvillingflickor
 • Hur äter celler mat?
 • barnreumatologi sjukdomar
 • hur har befrielse från ryggsmärtor
 • vad som orsakar allergier på vintern?
 • hur man förbereder läkemedel löksoppa
 • Definitionen av drospirenon
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com