elektrisk muskelstimulering behandling av ärrvävnad på knäet

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-07-30
Elektrisk muskelstimulering behandling är en icke-invasiv och icke-beroendeframkallande form av behandling som effektivt hämmar smärta. Genom elektrisk stimulering, stängs den av smärtsignaler att låta kroppen att slappna av och bättre läka sig själv. Tillämpningen av elektriska signaler på kroppens triggerpunkter eller fläckar anbud visade sig orsaka mild palpation som främjar läkning

Behandla knäskador

Skador eller incidenter nytt skadeorsakerna ärrvävnad. Med knäskador, svårighetsgraden av skada eller förnyad skada fördröjer läkningsprocessen och öka uppbyggd ärrvävnad på knäet muskler och senor. Eftersom ärrvävnad är karakteristiskt hård och stel, kan det äventyra rörelseomfång i de drabbade knäet. Dessutom är ärrvävnad en av de vanligaste orsakerna till livslångt olägenheter som kronisk smärta och artrit. Den lovande fördelar elektrisk muskelstimulering behandling kan förhindra ärrvävnad orsakar en livstid pesten.

Behandling Bakgrund

Fördelarna med elektro-stimulerande kroppsvävnader har upptäckts i ett möte med en torped fisk (400BC). Taget live från sötvatten, från 100 till 150 volt torped fisk har länge använts för att lindra och kontrollera smärta. I den moderna bruket av elektrisk stimulering, är den nuvarande levereras nu genom huden för att excitera cellerna och stimulera deras rehabiliterande funktioner särskilt på skadade eller sjuka muskler och mjukdelar.

Så fungerar det

Behandlingen använder el till främja muskelsammandragningar och sensorisk stimulering. Muskler och nerver har retbara vävnader. Detta beror dock fastighet på permeabilitet i nerv-och muskelceller sedan cellmembranet är ansvarig för att reglera utbytet av ämnen från insidan och utsidan av cellen. Detta cellulära fastigheten faktiskt spänningskänsliga. Tillämpa en viss spänning på el på ett visst område, orsakar ut en ojämlik fördelning av laddade joner från insidan och utsidan av cellen. I manipulera obehindrat utbyte mellan celler, finner kroppen ett sätt att få fart på drabbade nerv-och muskelceller "helande process som hindras av ärrvävnad uppbyggd. Senare kommer reproduktion och migration av epitelceller förekomma. Detta kommer att leda till smidigare och tunnare ärrvävnad. Fortsatt tillämpning av elektrisk stimulering på knäet ärrvävnad, cirka 20 till 40 timmar i veckan, kommer att innebära betydande lättnader och gallring effekter på ärr vävnader.

Vad man kan förvänta

Under behandlingen, det drabbade området kommer att vara indränkt i en saltlösning för att avlägsna överflödig vätska. Ett alternativ skulle vara att tillämpa formlösa hydrogel impregnerade gasväv för att området effektivt att bedriva nuvarande under elektroderna. Elektroden kommer att placeras över flor packning och över den mjuka vävnader. Efter den elektriska stimuleringen är klar, rekommenderar läkaren vanligen patienten att lämna såret ostört och byta kompress två gånger om dagen.

Efterbehandling Care

Aktuellt salvor som enzymatisk debriding medel eller antibiotika kan tillämpas när avhjälpa såret. Frekvent dressing av såret är inte bra för det tenderar att störa läkande miljö för såret. Mindre smärta och irritation kan upplevas även efter behandlingstillfället. Du kan rådfråga din läkare om olika sätt att lindra behandlingens efterverkningarna.

Varning

Elektrisk muskelstimulering behandling måste undvikas i närvaro av sys nerver eller senor, ytliga implantat av metall, pågående blödning och malignitet. Det är inte heller säkert för gravida kvinnor.

Previous:nothing Next:hur man vet om man har en migrän

Relaterade artiklar


 • hur man kan slå endometrioisis 72 - förstå urin studier och endometriebiopsi
 • hur man diagnostisera torra ögon
 • gastrointestinala problem hos barn
 • Hur får man en plattare mage graviditet inlägget
 • de typer av östrogen grädde
 • Hur ser vi med våra ögon?
 • tecken på graviditet implantation
 • vad som orsakar valkar
 • grupp B-streptokocker behandlingar
 • hur man läser Kama Sutra gratis
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com