hur har befrielse från ryggsmärtor

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-07-28
Folks frisk rygg är lätt att ta för givet. Vi glömmer ibland att när vi lägger extra vikt att våra kroppar är bara så glad över det. Ta hänsyn om vad din kropp säger till dig

Du behöver:.
Arnica
ingefära.
kamomill.
vatten.
vila.


1.
Vi gillar att koppla av i vår lounge stolar. Inget slår det här efter en lång dag på jobbet och du kommer hem ah det är ordförande. den här stolen lutar hela vägen tillbaka och lyfter fötterna i luften och din i 7: e himlen. Men vad händer om du inte har det solstol att Ted har. Du kan ligga på golvet med benen på soffan eller en stol och lägga en kudde under huvudet och du kan också köpa några skumgummi som har en kil i den och placera under dina fötter när i sängen. Detta hjälper cirkulationen och tar vikten av din rygg.
2.
Flesta personer med ur smäll ryggen har en tendens att läka med tiden. Många har åberopat smärtstillande och ändrar position, klädd i en ryggstöd, eller kanske få den nya skrivbordsstol på kontoret. Vad det än tar du vill vara säker på att du hittar något som kommer att hjälpa den tillbaka. Du vill skydda den tillbaka och göra det känns bättre när det gör mest ont.

Hitta en erkänd (OMT) detta är en läkare som specialiserat sig på Osteopatisk manipulerade terapi. Skillnad från traditionella läkare kommer osteopat ta en titt på en detaljerad strukturell tentamen i ditt rörelseapparaten kan göra en utvärdering av utrymmen mellan varje kota.
3.
Andra läkare, på Däremot gör test på motion såsom bockning, eller vrida. Men de ser aldrig på vertabra. Det är här viktigt. Att hitta en lokal osteopat som kan tänja och flytta mjukdelar för att lindra den smärta som att ni har och kanske du kan gå tillbaka normala rörelser
4.
Jag läste att National Institutes of Health har överens om att acupunture för ett antal problem. Ett av dem ryggont! Många läkare hänvisar patienterna till licensierad akupunktör. De använder sterila nålar och dis Vissa terapeut göra behandlingar i ett mörklagt rum med soft musik. Acupunture tro eller inte är smärtfri och är avkopplande mest säga.
5.
Här är några hemgjorda remedys som är naturlig och kommer att hjälpa dig att läka.
Att lindra ryggsmärtor, en eller flera av följande örter i lika delar. Kontrollera att du följer denna blandning. ta ingefärarot, kamomill och pepparmynta, och för muskelkramper lägga skullcap eller valeriana till kryddblandning. Använd 1 tesked av blandningen per 1 kopp kokande vatten. Brant, omfattas, i 10 minuter. Drick 1 kopp tre till fyra gånger om dagen. Försiktighet folk allergiker kan överkänslig till kamomill. Valeriana bör inte tas med antidepressiva läkemedel.

Du kan ansöka Arnica gel är ett utmärkt första hjälpen salva för led-eller muskelvärk. Om du har inflammerad eller irriterad nerver tillsätt flera droppar st. johns vört olja. Ansök ofta att använda lederna.

Tips och varningar


 • gäller inte för skadad hud


 • Previous:nothing Next:hur man kan bota tumör i livmodern

  Relaterade artiklar


 • symtom på sköldkörtelrubbningar problem under graviditeten
 • hur man förbereder för dagkirurgi
 • Vilken typ av kläder bör en nyfödd ha?
 • Hur man vet om ditt barn är lite förälder
 • hur man kan slå endometrioisis 78 - förstå i operationen rummet före operation
 • hur en synundersökning verk
 • hur du kan hjälpa din fru att minska stress
 • rättsmedel för darrningar i händerna
 • hur man underhåller en blodsockernivån
 • Hur äter celler mat?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com