hur har tvillingpojkar

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-07-17
Har du alltid drömt om att ha tvillingar? Om så är chansen stor att du också har drömt att få barn av ett visst kön. Oavsett om du vill ha tvillingpojkar, tvillingflickor eller en pojke och en flicka, det finns sätt att öka dina chanser att bli gravid önskat kön. I denna artikel kommer att titta på hur man har tvillingpojkar
1.
Först av allt, är dina odds för att få tvillingar ca 3 i 100 eller 3%, men om de har tvillingar har alltid varit en dröm om din, Sedan finns det några saker du kan göra för att öka dina odds.
2.
Öka din vikt. Även om detta kanske inte låter mycket tilltalande, det är vetenskapligt bevisat att kvinnor med ett BMI över 30 har en betydligt större chans att få tvillingar. Detta kan också hjälpa dina chanser att ha pojkar. Det finns en studie som kopplade kvinnor som åt mer kalorier och som åt frukost (särskilt spannmål) till en ökad chans att ha en pojke.
3.
Ät jams. Studier visar att dubbla priserna är högre i populationer som äter stora mängder jams. Detta tros bero på jams innehåller en kemikalie som kan orsaka hyperovulation därmed öka chanserna att få tvillingar.
4.
Ät och drick mejeriprodukter. Äta en kost som innehåller mejeriprodukter kommer att göra dig fem gånger större risk att få tvillingar än att äta eller dricka inga mejeriprodukter alls enligt en undersökning från 2006. Detta tros vara resultatet av tillväxthormoner som ges till kor reagerar med kvinnans hormoner som ökar ägglossning.
5.
Nu när du vet hur man kan öka dina odds för att få tvillingar, låt oss titta på hur man har pojkar.
6.
Använd Shettles metoden. Den Shettles metoden är ett allmänt känt lågteknologisk metod för att bestämma ett barns kön. Kvinnor är genetiskt XX och kan bara bidra med en X-kromosom till barnet. Män är genetiskt XY och bidrar antingen en X eller en Y till barnet. Om man bidrar med X, är barnet en flicka. Om hanen bidrar med Y, är barnet en pojke. Den Shettles Metoden bygger på teorin att Y spermier är snabbare men dör snabbare, medan Y spermier är långsammare men lever längre. Om du följer "reglerna" för hur man kan ha en pojke, skulle du behöva tid samlag så nära datumet för ägglossningen som möjligt så att de snabbare manliga spermier att nå ägget först. För denna metod ska lyckas måste du veta din menscykel, just din dag ägglossning. För detaljerade instruktioner om hur du hittar din dag av ägglossning, se avsnittet Resurser nedan.
7.
Få orgasm. Man tror att ha en orgasm samtidigt som man försöker bli gravida kan hjälpa dig att föreställa en pojke. Detta beror på orgasm kan orsaka vaginala miljön att bli mer basisk som vissa säger är ogynnsam för X spermier och därför kan vara skadliga för utforma en flicka.
8.
Ät alkaliska livsmedel. En sur miljö i slidan är mer skadliga för svagare manliga spermier som kan skada dina chanser att bli gravid en pojke. Äta alkaliska livsmedel kan bidra till att ändra pH-värdet i slidan tarmkanalen. Alkaliska livsmedel innehålla saker som bananer, choklad och potatis.
9.
Prova vissa ståndpunkter. Samtidigt som man försöker få en pojke är det bäst att välja samlagsställningar som gör att spermierna ska deponeras så nära livmoderhalsen som möjligt. Alla positioner som möjliggör djup penetration bör uppnå detta. Manliga spermier är snabbare och inte leva så länge, så det är bäst att ge dem en "försprång" när du försöker få en pojke.
10.
Dessa förslag till hur man har tvillingpojkar är inte garanterat att det fungerar. De kommer bara sätta oddsen lite mer till din fördel. Lycka till!


Previous:nothing Next:hur man får gravid med tvillingflickor

Relaterade artiklar


 • effekterna av anestesi på fostret
 • hur man desinficera och rengöra en svamp
 • hur man hanterar ilska hos barn
 • tecken på missfall infektion
 • hur man läser en ultraljudsundersökning
 • Vad är sorg rådgivning?
 • hur man kan slå endometrioisis 82 - förstå graviditetsdiabetes lufttrafikföretag efter endometrisl hysterektomi
 • hur man kan slå endometrioisis 81 - förstå alternativ för att få barn efter livmoder hysterektomi
 • hur man kan slå endometrioisis 75 - förberedelse för endometriehyperplasi hysterektomi
 • hur man kan slå endometrioisis 73 - förstå olika typer av anestesi
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com